fbpx

Review camera de supraveghere KMAX Detectiv

Review camera de supraveghere KMAX Detectiv

17 oct. 2016 Altele, Video

Nu sunt o persoană care ține prea mult la intimitate. Pun cam tot ce fac pe Facebook, îmi dau check-in cam peste tot unde merg, nu am parole pe care nici eu să nu le țin minte, nu am bandă adezivă pe webcam-ul de la laptop și nici nu prea folosesc blocarea telefonului cu amprenta. Dar cu siguranță vreau să știu tot ce se întâmplă în jurul meu, pierd destul timp pe rețelele de scoializare, îmi înregistrez convorbirile și am un program pe calculator care reține activitatea mea. Iar mai nou m-am gândit că o cameră de supraveghere pe senzori de mișcare mă va ajuta să știu tot ce se întămplă în lipsa mea, chiar dacă sunt la sute de kilometri distanță de casă.

Deși nu prea am ce să surprind… poate doar pisica mea când nu este cuminte, îmi place să știu că în caz de orice eu o să aflu imediat dacă a pătruns cineva în casă și o să știu exact ce s-a întâmplat. Cred că întotdeauna trebuie să te pregătești pentru ce e mai rău.

IMG_1410

Pentru că nu aș vrea să dau foarte mulți bani pe o cameră de supraveghere ce e posibil să-mi filmeze doar pisicile, dar vreau totuși să primesc notificare pe telefon când senzorii de mișcare pornesc și vreau să am posibilitatea de a vedea și salva pe telefon ce se întâmplă, am căutat o cameră de supraveghe ieftină, dar inteligentă – neapărat cu conexiune prin WiFi și control prin telefon. Așa am găsit camera WiFi KMAX Detectiv la prețul de doar 237lei.

Review video KMAX Detectiv:

Partea cea mai interesantă este aplicația de mobil destul de complexă, îți oferă control complet total asupra a ceea ce vezi, poți mișca camera, poți face poze sau poți înregistra și chiar poți discuta cu cel ce se află în cameră – device-ul având microfon și difuzor.

În cutie vei primi device-ul, cablul de încărcare (cam scurt… o să-mi cumpăr unul mai lung), un suport de montat pe perete și manualul de utilizare. Vei mai avea nevoie de un cablu Ethernet destul de lung, pe acela trebuie să-l cumperi tu separat.

Carcasa camerei este realizată din plastic și are un design intersant, mi-ar fi plăcut dacă era puțin mai mică. Antena și marimea ei mi se pare că atrage prea mult atenția.

Camera IP KMAX Detectiv se setează foarte ușor, trebuie doar să o conectezi la o sursă de alimentare și la internet prin cablul Ethernet. Poți apoi să renunți la cablu, este necesar doar la prima setare. Eu totuși îl recomand pentru că semnalul wireless se poate pierde. Trebuie să instalezi aplicația de mobil pe telefon, o vei găsi în Google Play sau Apple Store sub numele de NVSIP, sau poți citi codul QR de pe cutie.

IMG_1412

Camera dispune de foarte multe funcții ce pot fi controlate cu ajutorul aplicației:

1. Poți mișca camera cu ajutorul smartphone-ului rotind-0 lateral la 360 de grade, sau în sus și jos. Doar așa poți avea vedea întreaga cameră, nimeni nu se poate ascunde de această cameră de supraveghere, chiar dacă stă în spatele ei.

2. Poți face zoom și poți seta camera să urmărească un obiect anume – pentru a vedea cu atenție toate detalii, chiar și culoarea ochilor celui care a intrat în casă.

3. Suportă filmarea cu infraroșu pe timp de noapte. Nu trebuie să lași lumina mereu pornită, util pentru reducerea consumului de energie.

IMG_1409

4. Poți conecta mai multe camere prin aplicație, așa poți vedea tot ce se întâmplă în fiecare cameră din casă. Aplicația permite vizualizarea a până la 16 canale/camere.

5. Primești notificări pe smartphone de fiecare dată când senzorii de mișcare detectează pe cineva în cameră. Poți modifica din aplicație gradul de sensibilitate al senzorilor. La cel mai mic grad o să primești notificări doar când un obiect/persoană mare se deplasează, la cel mai mare grad o să primești notificări și când vede o umbră de la pisica care trece prin fața geamului.

6. Poți comunica cu persoana din cameră cu ajutorul microfonului și difuzorului integrat în device. Poți țipa la pisică să se dea jos de pe masă sau îi poți spune copilului să nu mai sară în pat.

7. Imaginea are un mic delay de 2-3 secunde, delay-ul se modifică în funcție de calitate imaginii aleasă – HD, MD sau LD. Și spațiul ocupat pe cardul de memorie se modifică în funcție de calitatea aleasă.

8. Când senzorii detectează mișcare se poate porni automat o alarmă destul de puternică pentru a speria intrusul.

Camera IP KMAX Detectiv suportă carduri de memorie de Micro-SD de până la 32 GB. Așa poți înregistra tot ce vede camera, separat poți înregistra anumite momente direct pe telefon.

Cred că este important să fi pregătit pentru orice, în cazul în care cineva pătrunde în casă fără știrea ta. Dar poți folosi camera de supraveghere IP KMAX Detectiv și pentru a vedea ce fac animalele tale de companie în lipsa ta, pentru a supraveghea angajații, pentru a supraveghea muncitorii care îți repară casa, pentru a monitoriza copilul când nu ești în aceeași cameră cu el… etc. Sunt multe cazurile în care o astfel de cameră îți este utilă. Iar la prețul de 237lei, este o investiție foarte bună!

Din păcate, camera nu o să funcționeze dacă internetul pică sau dacă este o pană de curent.

IMG_1414

Specificații KMAX Detectiv:

Senzor imagine: 1/4″CMOS, Rezolutie Video: 1280×720, Compresie Video standard: H.264/JPEG, Rata Video: Maxim 25fps,Video bitrate: 64Kbps~8Mbps, SNR:44dB, iluminare minima: 0Lux(IR ON)

Tip lentilă: M12

Unghi de filmare: 85°

Sistem de focus: Prime

Privacy shelter :4 channels

Control expunere: Automat

Balans alb: Automat

Interfon voce în două direcții

Vedere pe timp de noapte: Cu infrarosu IR-CUT Double filter switch

Ajustare Video: Suport contrast, luminozitate, saturatie, acuratete

Operare de la distanță de oriunde în lume

Funcție alarmă

Conexiune: Wi-Fi, WiFi/AP (WIFI hotspot), Ethernet: 10/100M Ethernet

Image Frame Rate: Max. 30fps

Rezoluție: 720p

Dimensiuni: 100x100x125mm

Protocol Rețea: HTTP.TCP/IP.ICMP.RTSP.RTP.UDP.RTCP.SMTP.FTP.DHCP.DNS.PPPOE

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.