fbpx

Review Destiny 2 PC Beta

Review Destiny 2 PC Beta

8 sept. 2017 Jocuri

Destiny este un joc care a apărut în primă instanță exclusiv pe PlayStation. Acesta este un joc de tip Shooter First Person online only multiplayer cu elemente de RPG creat de Bungie și publicat de Activision. Succesul de care s-a bucurat a fost în mare parte datorită gameplayului și al stilului grafic al jocului. Povestea nu era ceva ieșit din comun, dar partea de multiplayer și update-urile aduse de Bungie ulterior (noi moduri, hărți, Strike-uri Raiduri samd) a asigurat un playerbase constant jocului.

 Destiny 2 Beta 08.28.2017 - 22.19.36.01

Deși Destiny 2 este lansat deja în varianta pentru PS4, PC Gamerii vor mai avea de așteptat până pe data de 24 octombrie 2017 pentru versiunea PC. Activision mi-a oferit jocul pentru review.

Am jucat Beta-ul Destiny 2 pe PC înainte de plecarea la IFA și abia acum am avut ceva momente să vă povestesc cum a fost experiența, relativ scurtă, dar foarte interesantă. Jocul a rulat impecabil pe un PC cu procesor Intel Core i7 2600K, 16 GB Ram DDR3, Nvidia GeForce 1070 Strix, instalat pe un SSD Samsung Evo 850.

Destiny 2 PC Beta a avut disponibilă prima misiune din campanie, Homecoming, dar era doar single player. În această misiune trebuie să salvezi ce a mai rămas în urma primului atac și să determini cine este în spatele acestora și de ce. Misiunea este scurtă dar prezintă niște scenarii grafice extrem de bine lucrate și interesante. Gameplay-ul este cam cum ne așteptam, liniar, dar nu putem să comentăm prea mult în urma unei singure misiuni.

Destiny 2 Beta 08.29.2017 - 03.32.26.16

La capitolul Multiplayer, prin Crucible, aveam un 3Man Strike – The Inverted Spire și două zone de PVP. Strike-ul a fost foarte fun, deși unui amic i-a crăpat în mijlocul acțiunii (E Beta, e ok, ne așteptam la asta). Jocul a găsit imediat înlocuitor și am putut continua liniștiți. Mecanicile de la Lupta finală a acestui strike au fost chiar interesante și m-au distrat puțin.

Destiny 2 Beta 08.29.2017 - 21.04.17.29

Celelalte 2 zone destinate PvP (4v4) au fost o hartă de tip Countdown,  și una de Control. 

În modul Control fiecare echipă trebuie să cucerească diferite puncte de pe hartă și să le țină cât mai mult pentru a obține un punctaj. Echipa care are cele mai multe puncte când timerul de 8 minute ajunge la 0 câștigă.

Countdown este un mod nou pentru Destiny, un mod care combină elemente din Counter Strike (În sensul că cele 2 echipe sunt pe rând atacatori sau apărători și trebuie să planteze un device exploziv, iar jucătorii care mor rămân morți pentru restul rundei) cu elementele lumii Destiny (Poți învia un singur jucător pe rundă și fiecare are abilități diferite grație clasei sale).

Destiny 2 Beta 08.29.2017 - 03.32.29.19

Anyway, m-am distrat cel mai mult cu modul Countdown, deși din cauza faptului că nu am jucat teribil de mult Destiny mi-a luat ceva să mă obișnuiesc cu toate mecanicile jocului.

Per total Experiența Destiny 2 PC Beta a fost una plăcută, iar jocul arată foarte mult potențial, mai ales la partea Multiplayer, și ne bucurăm că va ajunge, chiar dacă mai târziu, și pe mâinile PC Gamerilor care abia așteaptă. Eu sigur îl voi cumpăra.

Destiny 2 Beta 08.29.2017 - 03.22.11.07

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.