fbpx

Review KMAX Smart Remote

Review KMAX Smart Remote

28 nov. 2016 Gadgets

Azi o să vă prezint o telecomandă inteligentă creată special pentru a fi folosită împreună cu smartphone-ul vostru – KMAX Smart Remote.

Telecomanda este mai mult un controler, un fel de mouse pentru smartphone sau tabletă. Poate să fie extrem utilă în jocuri, în anumite aplicații și chiar ca să controlezi de la distanță device-ul tău.

IMG_1925

KMAX Smart Remote se poate conecta prin Bluetooth aproape la orice device cu Android sau iOS, dar o puteți conecta și la PC/laptop dacă el dispune de conectivitate Bluetooth.

Review video KMAX Smart Remote:


KMAX Smart Remote are o formă ergonomica, potrivită pentru a fi cât mai ușor de ținut în mână, atât pe verticală, cât și orizontal ca pe un controler de tip pad. Telecomanda funcționează cu două baterii de tip AAA și folosește Bluetooth 3.0 pentru a se conecta la alte device-uri. Nu trebuie instalată vreo aplicație specială pe smartphone sau tabletă.

IMG_1906

Sunt destul de multe butoane pe KMAX Smart Remote, dar toate sunt așezate încât să le accesezi cât mai rapid. Pe partea frontală sunt butoanele de schimbare a modurilor, ce funcționează și ca butoane de select, back, volume, timer etc., în funcție de aplicația sau jocul accesat. Modurile prestabilite sunt: video mode, VR, mouse, self timer, game mode. Pentru a schimba modul trebuie să ții apăsat butonul @ împreună cu butonul pentru modul dorit. Tot pe partea frontală veți găsi și butonul de on/off și controlerul 360 cu care puteți muta cursorul și cu care vă puteți deplasa prin jocuri.

De pe lateral poți schimba sistemul de operare la care o să fie conectată telecomanda: Android sau iOS. Iar în partea din față sunt trigerele pentru jocuri. Poate pare un pic complicat, dar nu este. Cel mai bine vă dați seama ce trebuie să folosiți când vă jucați.

IMG_1907

KMAX Smart Remote se poate utiliza și pentru jocurile și videourile VR, ajutând destul de mult în mecanica jocului sau pentrua modifica volumul și pentru pune pauză/da play la un video 360. Eu am testat telecomanda împreună cu ochelarii VR de la KMAX și cu smartphone-ul KMAX One.

O pereche de baterii AAA permite până la 120 de ore de funcționare, dar aici depinde mult de calitatea bateriilor.

IMG_1904

KMAX Smart Remote este un gadget foarte util pentru cei care se joacă mult pe telefon sau pentru cei care vor să experimenteze realitatea virtuală într-un mod mai plăcut și mai simplu. Îl puteți cumpăra de pe site-ul KMAX la un super preț .

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.