fbpx

Review Maguay MyWay B1503i

Review Maguay MyWay B1503i

6 mai 2013 Laptop, Notebook

Recomand cu încredere produsele Maguay, deoarece sunt configurabile în funcţie de necesităţile clienţilor si bugetul ficaruia. Din acest motiv, pot fi oricând upgradate, pe parcursul exploatării lor.

Am fost mulţumită de Maguay MyWay B1503i, şi de-a dreptul impresionată de ecranul Full-HD. Este unul din cele mai subţiri laptop-uri de pe piată dar nici la capitolul performanţă nu stă rău.

 Mai jos aveţi un review video şi prezentarea specificaţiilor.

 

 

Design:

Este un notebook subţire, are doar 25,4 mm grosime şi cântăreşte puţin peste 2 kg. Are un design elegant, tip business cu o textură metalică. Striaţiile de pe carcasă nu prea mi-au plăcut, sunt prea ieşite în relief.

Dimensiunile sunt de 374 x 252 x 25,4 mm.

Myway B1503i

 

 

 

Display:

MyWay B1503i dispune de cel mai bun ecran pe care l-am văzut la un notebook. Are 15,6 inchi, este Full HD şi dispune şi de tehnologia IPS, ceea ce îi oferă mai multă luminozitate, o calitate mai bună a imaginii şi unghiuri mai mari de vizualizare.

Diferenţa dintre un ecran normal, standard pentru laptopuri, şi acest model este imensă, filmele se văd perfect, jocurile te captează mult mai mult iar pozele par reale.

Display-ul nu este lucios, este antiglare (anti-reflex) – Un ecran  anti-glare este proiectat pentru a reduce  cantitatea de lumină care se reflectă pe ecran. Lumina reflectată  poate fi foarte obositore pentru ochi, în plus, reduce contrastul, culorile și claritatea ecranului. Un ecran de calculator anti-glare face vizionarea mult mai plăcută pentru majoritatea oamenilor, și reduce oboseala ochilor.

 Performanţe:

Dupa cum v-am spus, acest notebook se poate configura în funcţie de preferinţele şi bugetul dumneavoastră. Modelul testat de mine are urmatoarea configuraţie:

Procesor: Intel Core i7 – 3520M

Memorie: 16GB DDR3 1600MHz SDRAM

Spaţiu de stocare: SSD 180GB Intel + HDD 1TB

Grafică: Intel HD Graphics 4000

Sistem de operare: Windows 8

Dupa cum se poate vedea, configuraţia este una foarte bună, procesorul I7 din generaţia Ivy Bridge este unul din cele mai puternice, iar SSD-ul oferă o viteză ce îi satisface şi pe cei mai pretenţioşi, care vor ca laptop-ul lor să se mişte foarte repede.

Un procesor grafic dedicat e tot ce îi lipseşte pentru a înlocui o staţie de lucru.

Conectori:

Video
VGA (D-Sub 15 pini), HDMI
Audio
1 x audio out, 1 x mic. in
USB
2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0
Alte tipuri
1 x RJ45 LAN

Bateria de 5600 mAh Li-Ion cu 6 celule a avut o autonomie de aproape 4 ore, în condiţii normale de utilizare.

 

Concluzii:

Recomand Maguay MyWay B1503i pentru activităţi de tip business sau celor care lucrează cu editare foto sau video. Este un laptop performant, ce poate fi configurant după preferinţele dumneavoastra şi care poate concura cu brand-uri binecunoscute.

Ecranul Full HD IPS m-a surprins plăcut, nu mă aşteptam să fie atât de spectaculos. Iar greutatea şi dimensiunile reduse îl fac perfect pentru a-l lua zilnic la muncă sau în călătorii.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.