fbpx

Review Necromancer – noua clasă introdusă în Diablo III: Reaper of Souls

Review Necromancer – noua clasă introdusă în Diablo III: Reaper of Souls

16 iul. 2017 Jocuri

Necromancer este cea mai dorită clasă de către majoritatea fanilor seriei, asta fiindcă era extrem de populară în Diablo II și avea un anume farmec macabru.

Necromancerul a fost inițial înlocuit cu Witch Doctor, care era un fel de hibrid cu personalitate proprie, bazată pe diverse otrăvuri și pets. Acesta se diferențiază de Witch Doctor ca fiind mult mai dark, mai sângeros și bazat pe undead minions.

1

Rise of the Necromancer Pack s-a lansat pe data de 27 iunie 2017 și costă 15 Euro.

Acesta nu este un addon, nu aduce nici un element nou de poveste, iar modificările care au venit în Diablo (Locații noi, Challanger Rifts etc) cu lansarea Necromancerului sunt free pentru toată lumea care are Reaper of Souls.

Și atunci ce primim de acești bani? Un erou, aripi (Reskin al aripilor primite la WoW: Legion Deluxe/Collector’s Edition), un Banner, Portret Frame, Pet și Pennant + 2 Sloturi de eroi și 2 Stash Tabs (PC Only). De fapt, mai mult susții jocul în sine și arăți dezvoltatorului (Blizzard) că încă este foarte multă lume interesată de acest joc.

Screenshot083

Vrăjile Necromancerului sunt foarte viscerale, au un anume punch (ca majoritatea vrăjilor din Diablo III), sunt foarte bine animate și au un impact vizibil asupra dușmanilor și/sau a mediului, dar și arată foarte mișto.

Necromancerul are o groază de vrăji care interacționează cu cadavrele celor pe care tocmai i-ai răpus, lucru care mi se pare extrem de fun. Poți să omori dușmanii și folosești cadavrele lor pentru a omorî dușmanii următori.

Eroul este fun, dar la end-game are un singur set care este competitiv – BoneStorm Necromancer (Build bazat pe setul Inarius).

Setul bazat pe Blood (Trag’Oul Blood Nova) este extrem de fun (Explozii și Blestemuri bazate pe sânge), dar și mult mai slab. Sunt convinsă că Blizzard îl va cicla și pe acesta ca fiind cel mai puternic, cum fac cam cu toate clasele. Fiecare set are partea lui în spotlight în timpul anului și a fiecărui sezon în parte.

Screenshot078

După aproape 2 săptămâni de joacă cu Necromancer, am avut ghinionul să nu îi completez al treilea set, bazat pe Bone Spear (Pestilence Build), dar voi continua în lupta cu forțele răului pentru a putea vedea tot ce poate oferi acest nou erou.

De asemenea, prin intermediul blestemelor sale, Decrepify mai ales, Necromancerul are potențial destul de mare să joace un rol cheie în diverse grupuri ca să ajungă la niveluri cât mai mari ale Greater Rifts pentru 2-man, 3-man sau 4-man Party.

Concluzie:

2

Necromancerul este o adiție binevenită și mult dorită în universul Diablo. Acesta nu are momentan un echilibru între builduri, fiind masiv favorizat buildul bazat pe Inarius, ceea ce face cam greu să îl joci la un nivel ridicat al Greater Rifts/Challanger Rifts cu orice alt set decât Inarius.

Nu este chiar așa distractiv cum mă așteptam, buildul pe Blood este cel mai interesant din punctul meu de vedere, dar clasa are foarte mult potențial, iar vrăjile/skill-urile/blestemele sale sunt foarte arătoase vizual și extrem de bine făcute.

Screenshot086

 

Potențialul pentru combinații extrem de sângeroase este mare, dar în același timp se poate juca la otrăvuri sau tornade de oase și/sau scheleți cu care arunci peste tot. Pentru cei care gustă astfel de efecte, Necromancerul este perfect.

Pentru mine, Necromancer-ul ocupă locul 2, după Demon Hunter.

Voi ce părere aveți?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.