fbpx

Review Samsung Galaxy Tab S de 8.4 inchi

Review Samsung Galaxy Tab S de 8.4 inchi

9 iul. 2014 Lansari, Tablete

Samsung-Galaxy-Tab-S-8.41

Luni s-a lansat în România seria de tablete Tab S: Galaxy Tab S de 10.5 inchi și Galaxy Tab S de 8.4 inchi. Cele două tablete deja se găsesc  în la precomandă.

2014-07-07 20.24.55
2014-07-07 18.20.28

Primul lucru pe care îl observi pe Galaxy Tab S de 8.4 inchi este dimensiunea redusă, tableta este foarte subțire și incredibil de ușoară. O poți ține foarte ușor cu o singură mână.

Tableta are doar 298 de grame, iar greutatea și grosimea redusă (de doar 6.6 mm) sunt și pentru că această tabletă din video este doar WiFi, dar există și varianta LTE – cu slot SIM.

Al doilea lucru care îți atrage atenția este ecranul SuperAmoled ce poate reproduce până la 94% din gama Adobe RGB, Samsung nu a mai lansat o tabletă cu ecran SuperAmoled de câțiva ani, de la Galaxy Tab 7.7. Dar clar se vede diferența dintre Galaxy Tab 7.7 și Galaxy Tab S, pentru că Tab S are o rezoluție de 2560×1600 px, dar și pentru că dispune de Adaptive Display ce automat ajustează culorile și contrastul în funcțiie de aplicațiile pe care le folosești dar și în funcție de lumina înconjurătoare.

Spatele semănă foarte bine cu cel de pe Galaxy S5, același tip de material și aceleași striații ce seamănă cu mici puncte.  Culorile disponibile sunt: alb și bronz.

Pe margini găsim butonul de power și lock, butoanele de volum, senzorul infrared, slot pentru cardul de memorie, slotul pentru încărcătorul micro-usb, microfone, difuzor, jack-ul pentru căști ce nu mi se pare așezat prea bine în partea de jos a tabletei, iar pe spate descoperim și spații speciale pentru cover-uri (huse tip copertă) ce sunt  prinse sub presiune prin apăsare, nu sunt magnetice.

Pentru tabletă poți cumpăra și o tastatură ce o transformă într-un notebook elegant.

2014-07-07 18.34.25

Tab S este propulsat de un procesor Exynos 5 OctaCore  de 1.9Ghz Quadcore + 1.3 Ghz Quadcore. Există, de asemenea, 3GB de memorie RAM și memorie internă de 16 GB, care poate fi extinsă cu ajutorul unui card de memorie. Alte specificatii pentru Tab S 8.4 includ: o cameră foto de  8MP în spate și de  2.1MP în față, o baterie de 4900 mAh și sistem de operare Android 4.4 KitKat.

Tab S a împrumutat de la Galaxy S5 și câteva feature-uri interesante, precum: fingerprint scanner – integrat în butonul home, download booster – ce folosește WiFi-ul și 3G-ul pentru a crește viteza de net, kids mode – ce transforma tableta ta într-una adecvată copilului tău.

Tableta este optimizată pentru multitasking, dispunând de funcția Multi-Window – ce împarte ecranul în două pentru a-ți permite să vizualizezi și să folosești două aplicații în același timp.

Galaxy Tab S chiar este una dintre cele mai bune tablete pe care le-am testat!

Caracteristici:

 • Sistem de operare

  Android™ 4.4, KitKat

 • Cameră foto – față

  2.1 Megapixeli

 • Cameră foto – spate

  8.0 Megapixeli

 • Baterie

  4900 mAh

 • Memorie internă

  3GB RAM; 16GB ROM

 • Memorie externă

  Slot microSD, capacitate până la 128GB

 • Procesor

  Exynos™ 5 Octa (1.9Ghz Quadcore + 1.3 Ghz Quadcore)

 • DISPLAY

  1600 x 2560 Pixel, 360ppi, WQXGA Super AMOLED™

 • Dimensiune Display

  8.4″/ 10.5″

 • Feature-uri

  Downloadable Content, IR Remote Control, S Voice™, Samsung Widget Gallery, Live Wallpapers, WatchON™, Enterprise-Ready; Corporate E-mail/Calendar/Contacts; Microsoft® Office-compatible; Mobile Device Management; On-Device Encryption (ODE); SAFE™; SAFE with KNOX; Virtual Private Network

 • Senzori

  Accelerometer; Fingerprint Sensor; Gyro Sensor; Geomagnetic Sensor; Hall Sensor; RGB Sensor

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.