fbpx

Review Sony Alpha A6000

Review Sony Alpha A6000

7 feb. 2015 Foto

Sony Alpha A6000 este un aparat foto cu obiective interschimbabile, elegant și cu un autofocus foarte rapid.

aaaa

Focalizarea automata hibridă a camerei α6000 este punctul foarte al acestui aparat foto, ea combină focalizarea automată cu detecția fazei și a contrastului. Și este si cea mai rapidă focalizare automată din lume, în doar 0,06 secunde. Impresionant, nu?

Pe lângă faptul că are un timp de focalizare foarte scurt, are și mai multe puncte de focalizare automată (mai precis 179 de puncte), ceea ce înseamna șanse mai mari de a surprinde o imagine perfect clară.

Procesorul rapid BIONZ X™  reduce detaliile neclare și elimină zgomotul vizual din anumite zone, dar asta în condiții bune de lumină.

Senzorul APS HD de 24,3 MP asigură o captură optimizată a luminii  și o mai bună sensibilitate la lumină.

DSC01588

Intervalul ISO extrem de larg (de la 100 la 25.600) vă permite să realizați fotografii naturale și pline de culoare, în condiții de lumină slabă sau în interior, asta fără bliț.

Sony A6000 a venit împreună și cu obiectivul din kit, Obiectivul Sony E-mount 16-50mm F3.5-5.6.

Înregistrarea Full HD 1080 la 60p sau 24p asigură o capturare a mişcarilor la calitate foarte bună. După cum v-am spus, cea mai recentă ediție Gadget Week a fost filmatș cu acest aparat și chiar s-a văzut diferența – eu filmând în mod normal cu un Canon 600D.

Vizorul EVF Tru-Finder™ OLED pentru camera α6000 dispune de un ajustor dioptric și se activează doar când este ceva în fața lui.

Ecranul de 3 inci (care din păcate nu este touchscreen) se poate mișca în sus 90 de grade și în jos 45 de grade.

Conectivitatea Wi-Fi® și NFC (Near Field Communication) nu necesită setări complicate și permite transferul fotografiilor și filmelor pe televizoare compatibile NFC, precum și pe smartphone-uri sau tablete Android.

4916

Interfața este ușor de folosit iar gripul este unul foarte bun. Camera este ușoară și compactă. Dispune de conectorii micro HDMI şi micro USB și se încarcă cu ajutorul unui cablu MicroUSB + adaptor.

DSC01628

Sony Alpha A6000 pune la dispoziþie și 13 efecte (Picture Effect: Toy Camera, Pop Color, Posterization, Retro Photo, Soft High-Key, Partial Color, High Contrast Mono, Soft Focus, HDR Painting, Rich-tone Mono, Miniature, Watercolor şi Illustration), dar şi 12 stiluri (Creative Style: Vivid, Neutral, Clear, Deep, Light, Portrait, Landscape, Sunset, Night Scene, Autumn leaves, Black&White, Sepia) atât pentru fotografii cât şi pentru filmare.

DSC01567

Ca la majoritatea camerelor de la Sony, butoanele pot fi customatizate, iar butonul Fn oferă acces la un meniu rapid. La aceste posibilităţi de personalizare a butoanelor se mai adaugã şi funcţia Memory Recall, cu ajutorul căreia mirrorless-ul a6000 memorează 3 setãri utilizate în 3 situaţii diferite.

DSC01595

Acesta Cameră foto se regăsește în oferta magazinului F64.

 

 

Comentarii

  1. Eu mi-am cumparat recent A5000 de care sunt super multumit, cei de la Sony cred ca sunt pe primul loc la aparate foto in acest moment 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.