Revolut lansează IBAN-urile locale

Revolut lansează IBAN-urile locale

4 nov. 2020 Altele

Revolut anunță lansarea conturilor curente locale pentru clienții din România, oferite în parteneriat cu Libra Internet Bank. Utilizatorii români vor putea primi salariul direct în contul lor Revolut și își vor putea gestiona întreaga viață financiară direct din aplicația Revolut, de la finalul acestei săptămâni. Aceștia vor putea încasa bani în RON din orice cont local și vor putea alimenta contul Revolut prin transfer bancar, simplu și rapid, fără comisioane ascunse.

Numărul românilor care aleg să folosească Revolut zi de zi este în continuă creștere, iar reprezentanții companiei se așteaptă ca această tendință să se mențină datorită lansării conturilor locale.

Fintech-ul Britanic Revolut este compania de tehnologie cu cea mai rapidă creștere din EMEA potrivit clasamentului Deloitte Fast 500. Peste 1.25 milioane de români și-au deschis un cont Revolut în ultimii doi ani și jumătate, de la lansarea companiei pe piața locală. Revolut continuă să ajute utilizatorii să obțină mai mult de la banii lor, să cheltuie eficient, să economisească și să investească, totul printr-o simplă apăsare de buton.

Cum aleg românii să folosească  Revolut

Cu un volum total al tranzacțiilor care a depășit 6 miliarde de Euro, românii preferă funcționalitățile de zi cu zi ale Revolut, precum posibilitatea de a efectua plăți cu ușurință, acasă și în străinătate, online și offline. Utilizatorii Revolut se află întotdeauna în control iar banii lor sunt în siguranță datorită funcționalităților de siguranță: posibilitatea de a bloca sau dezactiva cardul pentru diferite tipuri de tranzacții (plăți swipe, tranzacții online, retrageri de numerar, plăți contactless) și posibilitatea de a folosi opțiunea de siguranță pe bază de geolocalizare pentru a anula toate tranzacțiile efectuate atunci când cardul nu se află în proximitatea telefonului. Cei mai populari comercianți în rândul românilor sunt OMV, Foodpanda, Uber, Bolt, Lidl, McDonald’s și Carrefour.  

Pe lângă opțiunea de a cheltui în siguranță și de a-și gestiona mai bine banii prin intermediul funcționalităților de bugetare, Revolut a ajutat utilizatorii locali să își atingă mai repede obiectivele financiare prin intermediul pușculițelor digitale “Vaults”. Românii au deschis peste 140.000 de pușculițe digitale Vaults și au strâns peste 40 de milioane de RON din mărunțișul rămas după fiecare tranzacție, contribuții individuale sau plăți recurente.

Totodată, românii folosesc Revolut și pentru a-i învăța pe copii noțiuni de educație financiară și a-i pregăti astfel mai bine pentru viață.  Peste 17.000 de copii din România au astăzi un cont Revolut Junior.

Lansarea conturilor locale va permite utilizatorilor Revolut să încaseze bani în RON din orice cont din România, direct în  IBAN-ul personal în RON. Utilizatorii români vor avea astfel posibilitatea să își gestioneze întreaga viață financiară dintr-un singur loc, fără comisioane ascunse. Reprezentanții companiei se așteaptă ca un număr tot mai mare de clienți să folosească Revolut drept cont principal.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.