fbpx

Revolut lansează Rewards, reduceri și cashback pentru utilizatori

Revolut lansează Rewards, reduceri și cashback pentru utilizatori

3 iul. 2020 Altele

Utilizatorii Revolut din România cu abonamente Premium și Metal au acum la dispoziție reduceri personalizate și cashback.

Revolut a încheiat parteneriate cu Aliexpress, Vivre, Otter și multe alte branduri de top dintr-o mare varietate de categorii.

Cine zicea că Revolut o să dispară încet de la noi? Uite că doar s-au regrupat.

Cu Rewards – utilizatorii Revolut beneficiază de reduceri speciale și cashback la o varietate de branduri bine cunoscute și apreciate, doar prin utilizarea cardului lor Revolut.

Utilizatorii Revolut din România se vor bucura de oferte personalizate de la companii din domenii diverse, printre care se numără: companii aeriene, hoteluri, călătorii cu trenul, mâncare și băuturi, sănătate și frumusețe, și multe altele.

Revolut pune la dispoziția utilizatorilor două tipuri de rewards, reduceri și cashback. Prima categorie le oferă utilizatorilor o reducere la un anumit comerciant atunci când efectuează plata utilizând Revolut (fie folosind cardul, online, fie prin Apple Pay). Utilizatorii trebuie doar să cumpere produsul din magazin prin intermediul aplicației Revolut sau să utilizeze un cod de reducere.

Cea de-a doua categorie, cashback, le oferă utilizatorilor bani înapoi, un procent din valoarea plătită atunci când au plătit la comerciantul partener folosind cardul Revolut, în perioada în care oferta este activă.

Dar, după cum a observat un urmăritor al acestui blog, ofertele au link de afiliere. Practic, Revolut îți oferă o sumă din banii primiți de ei când cumperi de pe link-ul de afiliere…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.