fbpx

Revolut Plus – Un plus pentru banii tăi

Revolut Plus – Un plus pentru banii tăi

27 apr. 2021 Altele

Folosesc zilnic Revolut încă din 2018 și v-am povestit atât de multe până acum încât cred că v-am convins de mult să folosiți aplicația Revolut. Azi vă povestesc despre Revolut Plus, abonamentul care vă ofere beneficii extra contra sumei de 14,99lei/lună. Dacă nu ai cont, creează-ți cont Revolut folosind linkul: https://revolut.ngih.net/c/1417970/1009631/9626

M-am uitat prin analytics și am descoperit că din martie 2018 până astăzi am cheltuit 140.885lei, știu exact cât am cheltuit în fiecare an, în fiecare lună și chiar și în fiecare zi. Știu cât am cheltuit chiar și pe categorii de produse și servicii, așa am aflat că în 2019 am dat 1.756 pe Entertainment (bilete la concerte/cinema/teatru etc.) iar în 2020 am dat 45lei. Am fost precaută și nu am cumpărat bilete în 2020, dar dacă cumpăram și nu puteam ajunge?

Acesta e unul din avantajele folosirii aplicației Revolut, poți vedea oricând cât ai cheltuit și pe ce. Revolut fiind o aplicație financiară globală creată special pentru a-ți gestiona mai bine banii. Iar dacă activezi direct din aplicația Revolut abonamentul Revolut Plus, vei avea și protecție asupra produselor/biletelor cumpărate online, protecție împotriva furtului, pierderii, deteriorării și chiar și în cazul în care vrei să returnezi un produs ce a ieșit din perioada de retur oferită de magazinul online de unde l-ai cumpărat sau dacă nu ajungi la spectacol.

Știu, la asta nu v-ați așteptat! Revolut Plus îți permite să asiguri produsele cumpărate online, un fel de CASCO pentru ele, asigurare oferită extra. Nu trebuie să plătești în plus această asigurare este inclusă în abonamentul de 14,99lei/lună.

Desigur, se aplică Termeni și Condiții, există o sumă maximă pe care o poți obține în cazul unui furt, pierdere/deteriorare – 1000euro/an pentru primul an de la achizție, perioada de retur a unui produs este de 90 de zile calendaristice, iar dacă magazinul online nu vrea să accepte returul prin acest serviciu, veți fi despăgubiți prin Revolut Plus cu o sumă între 50 de euro și 300 de euro.

Pentru spectacolele la care nu mai poți ajunge, vei primi înapoi până la 1000 de euro. Mai multe detalii aici – https://revolut.ngih.net/c/1417970/1009631/9626

Acesta este un extra beneficiu la Revolut Plus, dar nu uitați că aveți și extra protecție asupra datelor dacă folosiți carduri virtuale Revolut sau chiar carduri virtuale de unică folosință, dar desigur că veți primi și un card fizic (chiar unul personalizat, asta pe viitor) ce poate să fie controlat din aplicație – puteți pune o limită de cheltuieli zilnice, să blocați plățile contactless sau plățile online și multe altele. Puteți folosi Revolut și pentru plățile prin Google Pay sau Apple Pay.

Dacă aveți copii, puteți să începeți educația lor financiară cu un cont de Revolut Junior, aveți avea disponibile două astfel de conturi la abonamentul Revolut Plus. Dar despre opțiunea Revolut Junior o să vă povestesc mai multe în alt articol.

Vă recomand să testați Revolut Plus! Eu am Revolut Metal – ce include și beneficiile de la Revolut Plus și sunt extrem de mulțumită.

Puteți lăsa în secțiunea de comentarii orice întrebare legată de Revolut Plus și o să încerc să vă răspund cât de repede.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.