fbpx

RICOH şi MGT lansează imprimantele Ricoh în România

RICOH şi MGT lansează imprimantele Ricoh în România

5 nov. 2015 Altele, Lansari

Compania RICOH, jucător global din domeniul tehnologiei specializat în echipamente de imagistică pentru business, soluţii de imprimare, sisteme de management al documentelor şi servicii IT, îşi extinde operaţiunile de distribuţie în România printr-un nou parteneriat încheiat cu MGT Educational.

IMG_3501

Potrivit acordului încheiat de cele două companii, MGT Educational va distribui gama de imprimante şi multifuncţionale RICOH, pentru utilizatorii de rând dar și pentru firmele mari, oferind servicii cu valoare adăugată retailerilor şi resellerilor de pe teritoriul ţării.

IMG_3477

Ricoh are un portofoliu de produse potrivit pentru toate sectoarele de piaţă, precum şi programe de colaborare atractive şi stimulatoare pentru partenerii de revânzare. RICOH asigură beneficii în patru arii cheie: costuri de funcţionare, energie, spaţiu şi timp.

Se poate vedea că piața din România a simțit o creștere a vânzărilor în 2014 pentru imprimante și multifuncționale, se pare că este una din țările care și-au revenit cel mai repede după criza economică, cel puțin în acest domeniu.

IMG_3516

Ca lider de piaţă pe segmentul de copiatoare A3 multi-funcţionale în Europa, RICOH ştie că utilizatorii au nevoie de acelaşi lucru: produse pe care se pot baza pentru a produce documente cu aspect profesional, la viteză mare şi cost redus. Pentru birouri mici şi home office, gama de imprimante pentru SoHo și SME este ideală, necesitând doar o instalare IT simplă, furnizând caracteristici de economisire a costurilor, uşurinţă în utilizare şi fiabilitate ridicată.

IMG_3474

Gama GelJet RICOH oferă o serie de caracteristici atractive pe care utilizatorul individual sau afacerile mici le caută. Cerneală se usucă foarte repede și este rezistentă la apă, costul energiei este unul foarte mic pentru că o astfel de imprimantă consumă cât un bec. Capul de printare este unul destul de mare ceea ce înseamnă o printare mult mai rapidă de aproximativ 29pag/min. Un astfel de device poate printa aproape 20.000 de pagini în alb-negru pe lună la un preț mediu de 0.002 lei pe pagină.

IMG_3517

Una din cele mai ieftine multifuncționale (imprimantă, scanner și copiator) de la Ricoh costă aproape 350lei și oferă o viteză de printare de 16pag/min.

Parteneriatul dintre RICOH şi MGT Educational valorifică aceste premise favorabile şi răspunde aşteptărilor consumatorilor din regiune: „Suntem mereu în căutarea de oportunităţi de extindere RICOH pe noi pieţe, iar această nouă colaborare cu MGT Educational este valoroasă atât din perspectiva companiilor noastre, cât şi din perspectiva clienţilor interesaţi de soluţii la cele mai înalte standarde tehnologice şi eficiente din punct de vedere al costurilor”, a declarat Richard Allison, Director al Diviziei Internationale Ricoh. „Apetitul în creştere pentru noile tehnologii digitale permite Ricoh şi partenerilor să contribuie la creşterea pieţei de soluţii Digital Office din această regiune”, a mai adăugat el.

IMG_3553

„Suntem încântaţi de semnarea acestui nou acord cu RICOH „, a declarat Cristian Petrescu, Director Executiv, MGT Educational. „Produsele RICOH, de înaltă calitate, ne vor permite să livrăm partenerilor şi clienţilor noştri soluţii profesionale şi fiabile pentru afacerile lor, totul la un preţ accesibil.”

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.