fbpx

Rihanna lansează un videoclip în format IMAX

Rihanna lansează un videoclip în format IMAX

30 iun. 2016 Altele

Astăzi, la ora 19.00, ora României, se va lansa online “SLEDGEHAMMER”, noul single intepretat de Rihanna.

“Sledgehammer” marchează o premieră mondială: este primul videoclip muzical filmat în format IMAX și își va face debutul și în toate cinematografele IMAX din lume.

77095de833201b31_Z

În România, “Sledgehammer” va putea fi văzut în cinematografele IMAX din rețeaua Cinema City începând de vineri, 1 iulie.

Piesa a fost compusă special pentru filmul „Star Trek: Dincolo de Infinit”, produs de Paramount Pictures și Bad Robot, iar videoclipul este regizat de Floria Sigismondi.

“Sledgehammer” este primul videoclip muzical filmat integral cu noua cameră de filmat ALEXA IMAX, cu care s-a filmat și principala secvență de acțiune din “Captain America: Civil War.” Eu una abia aștept să-l văd, sunt tare curioasă cum se vede la IMAX.

Trailer:

Camera ALEXA IMAX, de 65mm, este o cameră 2D digitală revoluționară, creată în urma parteneriatului dintre ARRI și IMAX.

„Star Trek: Dincolo de Infinit” este distribuit de ROimage, filmul intră în cinematografele din România pe 22 iulie 2016, în format 3D și IMAX 3D.

Comentarii

  1. WOW!!! Recunosc, o ador pe Rihanna, e printre artiistele mele preferate și abia aștept să văd și eu filmul. Am ascultat doar o mică parte din piesă pentru a auzi piesa totală în timpul vizionări videoclipului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.