fbpx

Roaming fără griji

Roaming fără griji

24 apr. 2017 Oferte, Smart Travel

Probabil deja știți că începând cu 15 iunie taxele de roaming vor fi eliminate, așa că vom putea suna și trimite mesaje cu aceleași costuri ca în țară.

Din 15 iunie, tarifele maxime de roaming vor fi:

-0,032 euro / 1 minut
-0,01 euro / 1 SMS
–7.7 euro / 1 GB – în scădere până la 2,5 euro în 2022

Dar ca să nu așteptați până atunci, Orange aduce minute și internet utilizabile naţional și în roaming și răsplătește fidelitatea clienţilor cu recompense pe măsură și beneficii noi. Interesant e că ai de pe acum minute și internet inclus, nu tarifat separat la noile prețuri.

sdr

Am descoperit, din nou, cât de util e să stai fără grija costului extra datorat roaming-ului (în special a traficului pe net) când am fost la Roma înainte de Paște. E liniștitor să nu verifici mereu ce cost suplimentar ai, câte minute mai ai disponibile din extra-opțiune, să te abții să nu te uiți la un video pe net, să nu postezi poze frumoase din vacanță pentru că nu ai net suficient, sau să stai să cauți terase cu wifi gratis.

Clienţii care optează pentru un abonament Orange Me sau Orange Net din noua ofertă, fie că este vorba de reînnoirea unui abonament existent sau de migrarea de la cartelă preplătită la abonament, vor primi câte o lună de internet nelimitat pentru fiecare an petrecut în reţea, pe lângă alte beneficii la pachetele de internet prin fibră și televiziune.

De exemplu, un client cu o vechime de 10 ani în reţea, va primi 10 luni de internet nelimitat, de care poate să se bucure, la alegere, oricând își dorește.

image004

Odată cu lansarea noilor variante de abonamente, în premieră în România, clienţii persoane fizice pot folosi în roaming, fără costuri suplimentare, traficul de internet și minutele naţionale incluse în pachetele Orange Me în ţările din Spaţiul Economic European, alcătuit din Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia.

Oferta este valabilă până la data de 31 mai 2017 și este accesibilă tuturor clienţilor care aleg un abonament din ofertă curentă, pentru o perioadă de 24 de luni.

Mai multe detalii despre noua ofertă Orange pentru abonamente sunt disponibile pe www.orange.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.