fbpx

ROG Claymore și ROG Claymore Core – noile tastaturi de gaming de la ASUS

ROG Claymore și ROG Claymore Core – noile tastaturi de gaming de la ASUS

12 nov. 2016 Gaming

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat tastaturile mecanice pentru gaming ROG Claymore și ROG Claymore Core. Claymore este prima tastatură mecanică iluminată cu LED-uri RGB ce are un numpad detașabil.

rog_claymore_2d_aura

Tastaturile dispun de comutatoare Cherry MX RGB LED, tehnologie ASUS Aura Sync RGB LED pentru sincronizarea luminilor cu numeroasele produse compatibile Aura și taste pentru controlul ventilatoarelor, atunci când lucrează împreună cu plăcile de bază ASUS.

Zona detașabilă cu taste numerice poate fi plasată pe stânga sau pe dreapta tastaturii pentru a se potrivi diferitelor scenarii. Pe partea stângă, tastatura numerică va oferi comenzi macro pentru jocuri MMO, iar pe partea dreaptă va funcționa ca un numpad tradițional.

ROG Claymore Core este o tastatură mecanică TKL compactă pentru gaming, fără numpad-ul detașabil. Ambele tastaturi utilizează comutatoare Cherry MX fabricate în Germania (roșu, albastru, maro și negru) pentru un răspuns tactil optim și durabilitate de până la 50 de milioane de apăsări.

rog_claymore_core_3d_2_aura

Tehnologiile Anti-ghosting și N-Key (NKRO) oferă garanția că fiecare comandă va fi preluată, indiferent de câte taste sunt apăsate simultan. Fiecare tastă este iluminată individual și este complet programabilă, existând nouă efecte luminoase Aura gata prestabilite. Mai mult, înregistrarea comenzilor macro se poate face din mers.

rog_claymore_core_what_s_in_the_box

Folosind o tastatură ROG Claymore sau ROG Claymore Core împreună cu o placă de bază ASUS, utilizatorii au acces la taste pentru controlul instant al ventilatoarelor și îmbunătățirea performanțelor în gaming. Tehnologia exclusivă ASUS Aura Sync RGB LED permite sincronizarea efectelor luminoase ale tastaturii cu cele ale plăcii de bază și ale plăcii grafice. Utilizatorii pot combina și controla LED-urile de pe toate produsele compatibile AURA prin intermediul unui software dedicat pentru a atinge armonia și sincronizarea perfectă. Există o gamă de efecte luminoase și o paletă cu peste 16 milioane de culori, utilizatorii putând să folosească iluminarea tastaturii pentru a reflecta temperatura procesorului. Tastaturile au o memorie flash încorporată pentru șase profiluri (cinci personalizabile și unul pre-definit).

Panoul de control ROG Armoury poate fi utilizat pentru personalizarea fiecărei taste, iluminare și comenzi macro. Acesta poate chiar și înregistra date statistice precum numărul de apăsări pe care le face un jucător în timpul unui joc.

rog_claymore_detachable_numpad

Tastatura ASUS ROG Claymore Core este disponibilă în România la un preț de aproximativ 699 lei (TVA inclusiv), modelul Claymore urmând să ajungă pe piața locală la începutul anului viitor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.