fbpx

România este din nou prezentă la Mobile World Congress – Barcelona

România este din nou prezentă la Mobile World Congress – Barcelona

Este chiar a șaptea participare românească la Mobile World Congress Barcelona 2019.

Şaptesprezece firme româneşti din domeniul tehnologiei participă în perioada 25-28 februarie 2019, la o nouă ediţie a târgului internaţional Mobile World Congress Barcelona, cel mai important eveniment de profil din Europa şi unul dintre cele mai semnificative din lume. Companiile românești vor expune, în cadrul pavilionului național, pe o suprafață de 157,5 mp.

ARIES-TM duce brandurile românești alături de greii industriei la MWC pentru a șaptea oară, unde vor avea loc lansări spectaculoase de dispozitive și aplicații mobile, locul unde vor fi prezentate cele mai noi tehnologii și trasate principalele trenduri pentru noul an.

Vizitatorii vor putea admira standul României în Hala 6, stand 6G11, expozanții fiind ușor de găsit datorită bunei poziționări. Sigur o să trec și eu pe la ei.

Participarea României la acest eveniment semnifică nu doar o oportunitate de promovare a soluțiilor tehnologice oferite, ci și o ocazie excepțională de relansare şi intensificare a legăturilor pe piața europeană și internațională, de dezvoltare de proiecte şi colaborări pe termen lung.

Companiile care vor reprezenta România la Barcelona cu cele mai noi produse și servicii sunt din Braşov (Visual Fan), Bucureşti (Computaris Romania, Free Wifi System, Nexus Electronics, Tremend Software Consulting), Pitești (Roweb Development), Craiova (IT Six Global Services), Cluj (Altom Consulting, AROBS Transilvania Software, Artlog Software Zone, Axon Soft, Softech, Zynk Software), Baia Mare (Euro Retail Tech, Service Return), Suceava (ASSIST Software) și Iași (Mind Software).

Participarea românească la cel mai important congres destinat telecomunicațiilor și tehnologiilor mobile este organizată de Asociația Română pentru Industria Electronică și Software Timișoara (ARIES-TM), cu sprijinul Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț şi Antreprenoriat.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.