fbpx

Românii se pot înscrie la Campionatul Mondial de Call of Duty

Românii se pot înscrie la Campionatul Mondial de Call of Duty

16 feb. 2016 Jocuri

Veste bună pentru echipele românești de CoD! De azi te poți înscrie la Challenge Division pentru șansa de a participa la Campionatul Mondial de Call of Duty.

Anul acesta sportul electronic este mai aproape de tine prin intermediul competițiilor organizate și a stream-urilor live de calitate, unde profesioniști și amatori vor concura până la cel mai înalt nivel pentru premii în valoare totală de 3 milioane USD.

ChallengeDivision_EU_PS

Echipele românești de Call of Duty se pot acum înregistra pentru Challenge Division, o competiție dedicată tuturor celor care doresc să-și măsoare forțele pentru unul din cele optzeci de sloturi disponibile în cadrul calificărilor pentru Campionatul Mondial. În plus, cele mai bine clasate echipe din Challenge Division vor juca în turneul de calificare (Stage 1 Relegation) unde pot obţine un loc în CWL Pro Division sau direct biletul pentru Call of Duty Championship.

codcwlprofile

Evenimentele vor fi organizate în colaborare cu ESL, primul fiind planificat la distanță de numai câteva zile, în perioada 20-21 februarie. Jucătorii din Europa pot participa în 3 turnee online de calificare (Stage 1), fiecare cu premii totale în valoare de 5.000 USD. Pentru mai multe detalii, accesați următoarele link-uri:

20-21 februarie organizat de ESL

27-28 februarie organizat de ESL

12-13 martie organizat de ESL

Pentru mai multe detalii accesați acest FAQ unde puteți consulta lista tărilor participante, distribuția premiilor și condițiile care trebuie îndeplinite pentru participare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.