fbpx

S-a lansat Huawei Watch 2

S-a lansat Huawei Watch 2

27 feb. 2017 Lansari

Huawei Watch 2 păstrează design-ul clasic al smartwatch-ului Huawei Watch, un design tare apreciat.

Integrând procesorul Qualcomm Snapdragon Wear 2100, Huawei Watch 2 (versiunea ce suportă tehnologia 4G), are conectivitate independentă, permițând utilizatorilor să trimită mesaje sau să inițieze apeluri, independent de smartphone. De asemenea, este compatibil cu cele mai noi aplicații de Smart Living. Dotat cu suport pentru rețele mobile și rulând pe noua platforma Android Wear 2.0, noul smartwatch asigură conectivitate fără cusur atât pentru utilizatorii Android, cât și pentru cei iOS.

Huawei Watch 2

Datorită conectivității independente și a GPS-ului încorporat, utilizatorii pot să răspundă la apeluri și să trimită mesaje, să folosească aplicații precum Uber, Foursquare și Telegram. Designul inovator dovedește că performanța conectivității integrate în noul smartwatch nu a însemnat un compromis în ceea ce privește calitatea smartwatch-ului.

Suportul VoLTE și microfonul dublu, care elimină zgomotele de fundal, asigură o experiență telefonică stabilă și clară, în timp ce integrarea antenelor destinate 4G, GPS, Wi-Fi, Bluetooth și NFC în partea de sus a device-ului, îmbunătățesc semnificativ conectivitatea, asigurând un semnal excelent pentru Huawei Watch 2, toate într-un design compact.

Pe lângă varianta ce suportă cartela SIM, funcționalitate asigurată în rețele mobile din întreaga lume, Huawei Watch 2 pune la dispoziție și o variantă ce suportă eSIM (disponibilă doar în anumite țări). În plus, unele rețele de telefonie mobilă permit utilizarea unei cartele multi-SIM, astfel că, utilizatorii noului Huawei Watch 2 pot folosi același număr de telefon atât pe smartphone cât și pe smartwatch.

Huawei Watch 2 funcționează, de asemenea ca un dispozitiv de fitness, care utilizează senzori multipli și algoritmi performanți, pentru a oferi soluțiile potrivite comportamentului de fitness al utilizatorului și pentru a eficientiza antrenamentele sportive. Senzorii inteligenți încorporați colectează informații despre activitatea utilizatorului, precum: distanța parcursă, viteza, numărul de pași, numărul de calorii consumate, ritmul cardiac, ruta parcursă, precum și altele.

Cu un click pe singurul buton disponibil, Huawei Watch 2 deschide instant aplicația de exerciții necesară pentru a începe antrenamentul. Cu ajutorul GPS-ului și al sistemului de monitorizare a ritmului cardiac, Huawei Watch 2 calculează nivelul maxim de oxigen consumat (VO2max) după fiecare antrenament. Mai mult decât atât, după fiecare alergare, ceasul generează automat un raport care indică timpul de recuperare recomandat și efectele antrenamentului.

Huawei Watch 2 permite utilizatorilor să asculte muzică în timpul antrenamentelor, cu ajutorul aplicației Google Play Music, să descarce melodii, să asculte muzică în timp real sau să acceseze direct playlist-ul.

Ceasul rulează versiunea Android Wear 2.0, care permite atât utilizatorilor iOS cât și celor Android să beneficieze de o gamă variată de aplicații compatibile. Interacțiunea cu noul Huawei Watch 2 se realizează ușor, cu ajutorul ecranului tactil, a comenzilor de recunoaștere vocală și a instrucțiunilor vocale. Datorită noilor tehnologii de efectuare a plăților de pe telefon, Android Pay și NFC smartwatch-ul permite tranzacții securizate. Bateria a fost de asemenea optimizată, aceasta permițând o utilizare de până la două zile în condiții normale, în jur de 10 ore în modul “Training” și până la trei săptămâni dacă este setat modul “Watch”, respectiv utilizarea smartwatch-ului ca un ceas obișnuit.

Huawei și Porsche Design extind parteneriatul odată cu anunțarea noului Porsche Design Huawei SmartWatch. Venind în completarea smartphone-ului Mate 9 Porsche Design, care a fost lansat în noiembrie 2016.

Preț și disponibilitate

Huawei Watch 2 va fi disponibil în mai mult de 10 de țări și regiuni, începând din luna martie, pornind de la un preț recomandat de 329 euro, în funcție de desigmul și opțiunile alese.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.