fbpx

S-a lansat și Allview X3 Soul Mini

S-a lansat și Allview X3 Soul Mini

2 feb. 2016 Smartphone-uri

Fix acum o săptămână vă anunțam că s-a lansat Allview X3 Soul, se pare că cei de la Allview nu au stat deloc degeaba și deja ne prezintă și frățiorul mai mic al noului terminal. Allview X3 Soul Mini este un nou membru din a treia generație a gamei Soul.

X3 Soul mini 1

Desigur că vorbim de un model mai mic ca dimensiuni, cu o grosime de numai 7,2mm și o greutate redusă, telefonul este ușor de folosit cu o singură mână. Carcasa acestuia asigură o disipare termică eficientă pentru o funcționare optimă.

X3 Soul mini este un smartphone Dual SIM ce oferă conectivitate 4G Dual Mode (FDD și TDD) pe ambele SIM-uri, alternativ. Este echipat cu procesor Quad Core 64-bit, dispune de o memorie RAM de 1GB și rulează sistemul de operare Android 5.1, Lollipop. Memoria internă de 16GB poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 128GB în regim Single SIM.

Display-ul HD IPS de 5 inch construit folosind tehnologiile ONCELL si Full Lamination, afișează culori intense și oferă o luminozitate excelentă, iar ecranul de sticlă 2.5D oferă o senzație plăcută la atingere.

X3 Soul mini 2

Camera principală de 13MP este compusă din 5 lentile și oferă chiar și funcția Picture in picture care permite folosirea concomitentă a camerei principale și a camerei frontale de 5MP, cele două imagini surprinse fiind suprapuse automat într-o singură fotografie.

Acumulatorul de 2.350mAh asigură până la 720 de minute de convorbire și 235 de ore în stand-by. Energia poate fi economisită prin activarea unei interfețe minimaliste care permite accesul numai la funcțiile principale: Apeluri, Contacte, Mesaje și Ceas – un fel de Super Power Saving Mode.

Îmi place mult funcția Antifurt mobil ce permite setarea unei parole și a unor contacte de urgență cu ajutorul cărora toate datele pot fi blocate sau șterse printr-un simplu SMS.

X3 Soul mini aduce în prim-plan un design desăvârșit: rezistența metalului din care este construit și finețea detaliilor minuțios executate scot la iveală un telefon remarcabil.  Deși este un exponent al gamei noastre de vârf, X3 Soul mini va surprinde utilizatorii prin prețul său accesibil pentru un dispozitiv realizat aproape integral din metal”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Smartphone-ul X3 Soul mini este disponibil de astăzi, pe bază de  precomandă, la prețul de 849 lei iar livrările vor începe din 12 februarie.

Comentarii

  1. Gama x3 soul este foarte buna.Allview ne surpinde placut in ultima perioada!Sper sa continue asa! Ceea ce as schimba putin este nuanta aceasta de auriu, este un auriu inchis asa. Mi ar placea mai mult unul mai deschis…mai sidefat! 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.