fbpx

Samsung a lansat monitorul care îți încarcă smartphone-ul

Samsung a lansat monitorul care îți încarcă smartphone-ul

22 feb. 2016 Altele, Lansari, Televizoare

Samsung Electronics a prezentat cele mai noi monitoare curbate și beneficiile pe care acestea le oferă, în cadrul evenimentului Samsung European Forum, ce a avut loc la Monaco.

Monitoarelor CF591 și CF390 oferă o experiență de vizualizare complexă și confortabilă. Curbura monitoarelor este de 1800R și corespunde formei naturale a ochiului uman, oferind astfel o experiență mai naturală de vizualizare.

Samsung Curved Monitor (2)

Modelele conțin o serie de caracteristici care contribuie la reducerea oboselii vizuale și oferă un mediu confortabil de vizionare pentru utilizatori. Fiecare ecran dispune de tehnologiile flicker free și Eye Saver care mențin intensitatea imaginii și reduc presiunea asupra ochilor utilizatorului. Tehnologia integrată AMD FreeSync și HDMI sincronizează rata de refresh, pentru a reduce lag-ul din timpul vizionării de conținut sau din timpul jocurilor. În plus, modelele CF591 și CF390 au un unghi larg de vizualizare de 178 de grade, care le permite utilizatorilor să se bucure de o imagine clară, la cea mai bună calitate.

Noile monitoare curbate integrează un design curbat unic cu un stativ circular.

Monitorul Samsung UE850 UHD are un panel PLS, ce le permite utilizatorilor să vizualizeze imagini orizontale și verticale, la unghiuri de până la până la 178˚. Cu o rezoluție UHD, de patru ori mai mare decât rezoluția clasică Full HD, monitoarele oferă imagini realiste și pline de culoare.Samsung Curved Monitor (1)

Având tehnologia de încărcare wireless integrată, monitorul Samsung SE370 (disponibil în variantele cu diagonală de 23,6 inci și 27 inci), utilizatorii își pot încărca telefoanele mobile compatibile cu standardele Qi. Prin integrarea mai multor porturi de încărcare într-un singur dispozitiv, monitorul SE370 le permite utilizatorilor să evite aglomerarea de pe birou, eliminând nevoia mai multor cabluri și încărcătoare.

Samsung Curved Monitor_wireless charging

În plus față de beneficiile aduse de încărcarea wireless, modelul SE370 include multe dintre funcțiile de vizualizare ale monitoarelor Samsung, precum modul eye-saver și funcția flicker-free. Aceste tehnologii asigură o experiență de vizualizare optimă și, în același timp, protejează ochii utilizatorilor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.