fbpx

Samsung a prezentat procesorul Exynos 8 Octa la MWC 2016

Samsung a prezentat procesorul Exynos 8 Octa la MWC 2016

29 feb. 2016 Altele

Cele mai noi smartphone-uri de la Samsung, Galaxy S7 și S7 edge, integrează procesorul Exynos 8 Octa, a doua generație a procesoarelor cu tehnologie FinFET de 14nm. Acest procesorul oferă cu 30% mai multă performanță și cu 10% mai multă eficiență energetică, spre deosebire de predecesorul Exynos 7 Octa 7420.

gsmarena_003

Procesorul integrează cel mai avansat model LTE Rel. 12 Cat. 12/13 pentru cea mai mare viteză de conexiune. Oferă viteze de descărcare de până la 600Mbps (Cat. 12) și viteze de încărcare de până la 150Mbps (Cat. 13) folosind tehnologia carrier aggregation, pentru cea mai bună experiență mobilă.

„Integrarea procesorului nostru Exynos în smartphone-urile de top, precum Galaxy S7 și S7 edge, ne consolidează poziția de lider pe segmentul tehnologiei SoC,” a declarat Ben K Hur, vicepreședinte Marketing, System LSI Business, Samsung Electronics. „Nucleele CPU special dezvoltate oferă performanță de neegalat, astfel noul procesor le aduce utilizatorilor Galaxy S7 cea mai bună experiență mobilă.”

 

Comentarii

  1. Asta e interesant. Tot Samsung produce si Snapdragon 820, care e mai bun si mai economic cica, dar in schimb se lauda ca produsele lor cu Exynos ofera „cea mai bună experienta mobila”. Oricum, bravo lor. Procent din valoarea procesoarele puse pe telefoanele concurentei va intra tot in buzunarul Samsung.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.