fbpx

Samsung Bespoke Jet™ oferă curățare completă

Samsung Bespoke Jet™ oferă curățare completă

18 ian. 2022 Lansari

Aspiratorul elegant tip stick oferă o experiență de curățare puternică, de până la 210W, și igienică, cu ajutorul All-in-One Clean Station™.

Samsung Electronics a anunțat lansarea Bespoke Jet™, gama de aspiratoare verticale cu All-in-One Clean Station™, care oferă o curățare igienică datorită Sistemului de Filtrare în mai multe straturi cu eficiență de până la 99,999%[1].

Samsung Bespoke Jet™ oferă o curățare completă

Pe lângă All-in-One Clean Station™, o stație de andocare care încarcă aspiratorul și golește automat recipientul de praf, Bespoke Jet™ este mai ușor, fiind echipat cu un motor Digital Inverter îmbunătățit față de predecesorul său[2] pentru o curățare și mai puternică. Plin de inovații, Bespoke Jet™ a câștigat, de asemenea, recunoașterea pentru toate acestea în cadrul CES, fiind premiat cu Innovation Awards 2021.

Performanță de curățare igienică

Bespoke Jet™ dispune de All-in-One Clean Station™, care menține igienic spațiul utilizatorului în timpul golirii recipientului de praf. Când aspiratorul este andocat, All-in-One Clean Station™ golește automat și igienic recipientul de praf cu ajutorul tehnologiei unice Air Pulse, fără particule fine de praf în aerul emis[3].

Samsung Bespoke Jet™

Sistemul de filtrare în mai multe straturi cu eficiență de până la 99,999%[4] se asigură că doar aerul curat este eliberat din Bespoke Jet™ în timpul curățării. Pe măsură ce aerul este aspirat, ciclonul principal separă particulele mari de praf, care sunt apoi preluate într-un filtru cu plasă metalică. Un microfiltru prinde apoi particulele fine de praf și, în cele din urmă, un filtru fin de praf prinde micropraful[5] care poate scăpa cu ușurință.

Toate piesele și filtrele sunt lavabile, astfel încât acestea pot fi păstrate curate.

Curățare puternică cu un design ușor

Indiferent dacă este folosit pe podele dure sau pe covoare, Bespoke Jet™ oferă un nivel de aspirare maxim pentru o curățare impecabilă. Motorul Samsung Digital Inverter este cu 47% mai ușor decât motorul Jet906[6] și generează până la 210W[7] putere de aspirare.

Cu Jet Cyclone, utilizatorii se pot bucura de un aer mai curat și de o aspirare mai puternică. Dispunând de o structură multiciclonică de înaltă eficiență, Jet Cyclone optimizează fluxul de aer și minimizează pierderea puterii de aspirare pentru a capta chiar și cele mai mici particule de praf.

Samsung Bespoke Jet™ oferă o curățare completă

Dispozitivul portabil al Bespoke Jet™ cântărește doar 1,44 kg, fiind suficient de ușor pentru a-l manevra și curăța întreaga casă, astfel încât utilizatorii să poată curăța cu ușurință suprafețele scaunelor și canapelelor, deasupra dulapurilor și meselor, întreaga lungime a jaluzelelor, sub electrocasnice și chiar pe scări.

Curățare convenabilă

Bespoke Jet™ dispune de un afișaj digital LCD convenabil cu suport în 28 de limbi[8]. Acest afișaj oferă toate informațiile necesare dintr-o singură privire, precum setările nivelului de aspirare și durata rămasă a bateriei.

De asemenea, oferă informații despre orice problemă tehnică ar putea să apară, precum înfundarea, obiectele blocate în perie sau filtrele lipsă și afișează un ghid explicit pentru remedierea acestora.

Bespoke Jet™ are, de asemenea, o baterie de capacitate mare, în ciuda caracteristicilor sale cu specificații de top. Poate funcționa până la o oră[9] și, chiar și după expirarea acestui timp, utilizatorii pot schimba cu ușurință bateria aspiratorului cu una de rezervă[10] pentru a prelungi timpul de curățare cu până la două ore.

Aspirator Samsung Bespoke Jet

Tehnologia unică a Samsung asigură, de asemenea, că dispozitivul își păstrează 70% din performanța originală pe parcursul a până la 500 de cicluri[11].

Disponibil în trei culori elegante – Midnight Blue, Misty White și Woody Green – Bespoke Jet™ le permite utilizatorilor să așeze aspiratorul în orice zonă a casei fără a strica designul interior general.

Bespoke Jet™ va fi disponibil începând cu ianuarie 2022 în Asia de Sud-Est, Europa și în martie în S.U.A.

Mai multe informații despre Bespoke Jet™, sunt disponibile pe www.samsung.com.


[1] Testat pe baza IEC 62885-2, CL.5.11 folosind modul Jet de către SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Rezultatele pot varia în funcție de utilizarea reală.

[2] În comparație cu motoarele aspiratoarelor verticale anterioare de la Samsung (motor VS9000: 205 g, motor VS9500: 109 g.)

[3] Testat pe baza IEC 62885-2, CL.5.11 de către SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Rezultatele pot varia în funcție de utilizarea reală. Se referă la particule în intervalul de dimensiuni de la 0,5 la 4,2 µm.

[4] Testat pe baza IEC 62885-2, CL.5.11 folosind modul Jet de către SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Rezultatele pot varia în funcție de utilizarea reală.

[5] Se referă la particulele de praf în intervalul de dimensiuni de la 0,5 la 4,2 µm.

[6] Motor VS9000: 205g, motor VS9500: 109g.

[7] Aspirare testată pe baza IEC62885-2 Cl. 5.8 standard, testat la admisia unui accesoriu nemotorizat, folosind modul Jet. Pe baza testelor SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH.

[8] Bulgară, chineză, croată, cehă, daneză, olandeză, engleză, estonă, finlandeză, franceză, germană, greacă, maghiară, italiană, kazahă, letonă, lituaniană, norvegiană, poloneză, portugheză, română, rusă, slovenă, slovacă, spaniolă, suedeză, thailandeză, ucraineană.

[9] Timpul de funcționare declarat se aplică la nivelul minim de putere cu un accesoriu nemotorizat atașat. Rezultatele pot varia în funcție de utilizarea reală.

[10] Bateriile incluse pot varia în funcție de produs, model și specificații.

[11] Menține capacitatea de 70% după 5 ani de utilizare la 100 de cicluri/an, pe baza capacității pachetului bateriei (2200mA). Un ciclu: descărcare completă după încărcarea completă (100~0 la sută). Rezultatele pot varia în funcție de utilizare. Bazat pe teste interne.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.