fbpx

Samsung Charm – o brățară inteligentă pe gustul fetelor

Samsung Charm – o brățară inteligentă pe gustul fetelor

12 aug. 2016 Altele

Samsung Charm se găsește de astăzi în portofoliul de gadgeturi al Orange. Noua brățară inteligentă de la Samsung iese din tipare, aduce un plus de eleganță oricărei ținute şi se adresează iubitoarelor de tehnologie. Cred că este prima brățară inteligentă care poate fi purtată fără probleme de către fete, până acum astfel de brățări păreau masculine. Și prețul este unul interesant, doar 29 euro în magazinul online Orange.

image004

Prin designul său distinctiv şi versatil, Samsung Charm îmbină funcționalitatea cu stilul şi este compatibil cu sistemul de operare Android 4.4 sau cu versiunile sale ulterioare.

Brățara dispune de o autonomie de până la 14 zile şi monitorizează activitatea zilnică: numărul de paşi parcurşi, caloriile consumate şi poate transmite notificări pentru SMS, apeluri şi rețele de socializare, printr-un sistem multicolor cu LED-uri și vibrații.

Charm_Main_2

Modelul este disponibil în trei culori, auriu, negru şi roz quartz, şi poate fi achiziționat din magazinele Orange și online pe www.orange.ro/magazin-online/accesorii la prețul de 29 euro cu TVA inclus, cel mai mic preț de pe piață.

samsung_charm 2

Clienții care achiziționează produsul din magazinul online vor beneficia de o reducere suplimentară, în cadrul campaniei Hot Summer. Până la data de 31 august 2016, fiecare grad peste 20°C (din București) reprezintă un discount de 1%. Astfel, dacă afară sunt 30°C, discountul aplicat în magazinul online va fi de 10%.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.