fbpx

Samsung Electronics Romania selecteaza studenti de top

Samsung Electronics Romania selecteaza studenti de top

8 apr. 2014 Altele

„După succesul înregistrat anul trecut, Samsung Electronics România lansează un nou program de internship, în parteneriat cu Academia de Studii Economice din București (ASE). Înscrierea candidaților a avut loc în perioada 26-28 martie, iar până în prezent au fost primite 150 de aplicații. La finalul procesului de selecție, 11 tineri vor avea oportunitatea de a lucra în echipa Samsung, în diferite departamente. La finalul programului, cei mai buni dintre aceștia vor putea să se alăture echipei Samsung. Anul trecut, în urma acestui program, 6 studenți au devenit angajați Samsung.

Samsung internship

Internship-ul va începe în data de 14 aprilie. Acesta este dedicat studentilor aflati în ultimul an de facultate sau masteranzilor care au disponibilitatea de a participa la un program de internship full time. Printre cerințele urmărite în cadrul procesului de recrutare se numără: cunoașterea avansată a limbii engleze, experiența internațională în cadrul programelor de tip Work & Travel sau de burse Erasmus, dar și alte tipuri de experiențe profesionale (alte programe de internship, activități de voluntariat în cadrul ONG-urilor, implicarea în diferite proiecte etc.).

Obiectivul programului de internship dezvoltat de Samsung este de a recruta în companie studenți care să aducă un plus de valoare prin creativitatea, energia și motivația caracteristice tinerilor aflati la începutul carierei. De asemenea, acest program este o oportunitate excelentă pentru studenții aflați la începutul carierei care își doresc să-și completeze cunoștințele teoretice cu abilități practice.” *

 

 

*informații obținute din comunicatul oficial oferit de Samsung România

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.