fbpx

Samsung Galaxy ACE

Samsung Galaxy ACE

20 oct. 2011 Smartphone-uri

Samsung Galaxy Ace are 113 grame si dimensiunile sale sunt 112.4 x 59.9 x 11.5 mm. Este un telefon relativ mic si compact pentru un smartphone.  Rezolutia este una buna pentru dimensiunile displayului protejat de sticla Gorilla: 320 x 480 pixeli.

Cei 158 MB de memorie interna sunt ajutati si de cardul de memorie de 2GB cu care Samsung Galaxy Ace vine la pachet sau … de suportul pentru carduri microSD de pana la 32GB.

Camera foto de 5MP realizeaza fotografii in rezolutii de pana la 2592×1944 pixeli. Tehnologiile adiacente gen Geo-tagging, face and smile detection (detectarea fetei si a zambetului uman) sau autofocus (absolut necesar pentru anumite aplicatii de pe Android Market, gen scanner de coduri de bare sau browser de augumented reality) nu lipsesc.

Sistemul de operare pe care Samsung Galaxy Ace S5830 il are este Google Android 2.3 Gingerbread.  La capitolul procesor, pot spune ca Ace este dotat decent: 800 MHz.*

Mai multe detalii tehnice aici

Mai jos este si un scurt video de prezentare realizat de mine, cu acest video am participat la concursul Samsung pentru a deveni Samsung Mobiler.

 

 

 

*Sursă: gsmro.ro

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.