fbpx

Samsung Galaxy Camera – review

Samsung Galaxy Camera – review

26 nov. 2012 Camere foto - Android

   Galaxy Camera este cea mai inteligenta camera foto! Este o combinatie intre performantele unui aparat foto profesional, cel mai nou sistem de operare Android – Jelly Bean si beneficiile aduse de conectarea la retelele wireless.

Ecranul este de 4,8 inchi HD Super Clear LCD Touchscreen, imaginea se vede foarte clar!

 Camera are 16,3 MP ce dispune si de tehnologia Backside Illumination – BSI (iluminare spate) este un tip de senzor de imagine digitala care utilizează un aranjament nou al elementelor imagistice pentru a spori cantitatea de lumina captata si de a imbunatatii astfel performantele obtinute la lumina scazuta. Lentilele sunt: 21x Optical Zoom Lens, 23 mm Wide Angle.

Galaxy Camera filmeaza Full HD 1920×1080 30fps dar si Slow motion Video 768 x 512 (WVGA) 120fps.

   Bateria este de 1650 mAh. Eu am facut poze in continuu, o zi intreaga, fara a incarca camera. Daca utilizati si conexiunea la internet sau va jucati, bateria cu siguranta o sa va tina o zi sau poate chiar mai mult. Incarcatorul este cel standard, asadar daca plecati in vacanta nu trebuie sa carati 2 incarcatoare, puteti incarca Galaxy Camera cu incarcatorul de la un smartphone Samsung.

   Memoria interna este de 8 GB. Am facut peste 300 de poze fara a folosi un card extern, puteam sa fac mult mai multe, desi am muzica salvata in memoria interna, jocuri si diferite aplicatii.

Camera este destul de usoara, are doar 300g si este foarte usor de folosit. Meniul aplicatiei foto este simplu iar interfata principala este exact cea de la un smartphone Samsung. Puteti instala aproape orice aplicatie din Google Play: Facebook, Skype, Angry Birds, Twitter etc.

Device-ul se poate conecta la retele Wi-Fi dar si la 3G cu ajutorul unui microSIM. Se pot trimite si mesaje text dar nu poate fi folosita ca telefon pentru apeluri vocale… insa, puteti utiliza aplicatia Skype.

Ce-mi place foarte mult la aceasta camera este controlul vocal, puteti sa-i spuneti cand sa faca poza, se seteze temporizatorul la 10 secunde, sa foloseasca zoom-ul sau sa deschida galeria, fara a apasa vreun buton. Va las sa va convingeti:

Cateva poze realizate cu Galaxy Camera:


Aici puteti gasi mai multe fotografii realizate cu Galaxy Camera

Mai multe detalii aici: http://www.samsungmobilers.ro/samsung-galaxy-camera-e-aici/

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.