fbpx

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4

15 mart. 2013 Lansari

Samsung Galaxy S4 a fost lansat azi, ora 01.00, ora României. Show-ul a fost unul special, mult mai bine organizat şi prezentat decât lansările anterioare.

„Cu GALAXY S 4, Samsung va îmbunătăți din nou felul în care trăim,” a declarat JK Shin, Președinte și șef al Diviziei IT & Mobile Communications din cadrul Samsung. „Toate caracteristicile GALAXY S 4 au fost create pe baza nevoilor pe care le-am identificat la consumatorii noștri din întreaga lume. Continuând seria de succes GALAXY S, acest mobil este o nouă dovadă a inovației inspirată de oameni. La Samsung, ne concentrăm pe ceea ce oamenii îşi doresc, pentru a-i putea inspira la rândul nostru.”

GALAXY S 4 Product Image (7)GALAXY S 4 Product Image (5)GALAXY S 4 Product Image (10)GALAXY S 4 Product Image (3)

GALAXY S 4 are primul display Full HD Super AMOLED din lume, pentru o vizualizare a imaginilor în cele mai bune condiții și folosește noul Gorilla® Glass 3* al Corning.

 

 

Samsung Galaxy S 4 – Specificații:

 

Rețea

2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

3G (HSPA+ 42Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz

4G (LTE Cat 3 100/50Mbps):până la 6 benzi de frecvențe (în funcție de țară)

Display

5 inci, Full HD Super AMOLED (1920 x 1080) display, 441 ppi

AP

Procesor 1,9 GHz Quad-Core / Procesor 1,6 GHz Octa-Core (în funcție de țară)

OS

Android 4.2.2 (Jelly Bean)

Camera

Principală (spate): 13 megapixeli, Auto Focus, Flash & Zero Shutter Lag, BIS

Secundară (față): 2 megapizeli, înregistrare Full HD @30fps, Zero Shutter Lag, BIS

Video

Codec: MPEG4, H.264, H.263, DivX, DivX3.11, VC-1, VP8, WMV7/8, Sorenson Spark, HEVC

Înregistrare & redare: Full HD (1080p)

Audio

Codec: MP3, AMR-NB/WB, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, OGG, FLAC, AC-3, apt-X

Caracteristicile camerei foto

Dual Camera: Dual Shot / Dual Recording/ Dual Video Call

Drama Shot, Sound & Shot, 360 Photo, Cinema Photo, Eraser, Night, Best Photo, Best Face,

Beauty Face, HDR (High Dynamic Range), Panorama, Sports

Alte funcții

 Group Play: Share Music, Share Picture, Share Document, Play Games
 Story Album, S Translator, Optical Reader
 Samsung Smart Scroll, Samsung Smart Pause, Air Gesture, Air View,
 Samsung Hub, ChatON (Voice/Video Call, Share screen, 3-way calling)

Samsung WatchON

 S Travel (Trip Advisor), S Voice™ Drive, S Health
 Samsung Adapt Display, Samsung Adapt Sound

Auto adjust touch sensitivity (Glove friendly)

 Safety Assistance, Samsung Link, Screen Mirroring
 Samsung KNOX (B2B only)

Servicii Google Mobile

 Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude

Google Play Store, Google Plus, YouTube, Google Talk,

Google Places, Google Navigation, Google Downloads, Voice Search

Conectivitate

 WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (HT80)

GPS / GLONASS

NFC,  Bluetooth® 4.0 (LE)

IR LED (telecomandă), MHL 2.0

Senzori

Accelerometru, RGB light, Geomagnetic, Proximitate, Gyro, Barometru

Temperatură & Umiditate, Gesturi

Memorie

16/ 32/ 64 GB + slot microSD (până la 64GB)

2GB RAM

Dimension

136,6 x 69,8 x 7,9 mm, 130g

Battery

2.600 mAh

 

Functiile noi:

– Dual Camera ce permite folosirea simultană a camerei frontale și a celei din spate, pentru fotografiere și filmare. Utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de efecte pentru a alătura cât mai natural cele două imagini și, de asemenea, pentru a ajusta dimensiunea fotografiei mici în cadrul celei mai mari. Totodată, ei pot alege 8 modalități diferite de îmbinare a celor două imagini.

– Dual Video Call le permite utilizatorilor să efectueze apeluri video cu prietenii și familia, arătându-le în același timp și peisajul pe care îl privesc în timpul apelului.

– Drama Shot, ce le permite utilizatorilor să vadă întreaga acțiune într-un timelapse.

– Sound & Shot , care permite înregistrarea sunetelor și a vocii în timpul fotografierii, astfel că momentele speciale sunt captate în cea mai fidelă formă, exact așa cum s-au petrecut.

– Story Album. Fotografiile realizate cu GALAXY S 4 sunt adunate și sortate automat după criterii cronologice, geografice sau în funcție de evenimente specifice într-un album foto. Aceste albume foto unice pot fi livrate ca albume foto offline, prin intermediul unui nou parteneriat cu Blurb, astfel că utilizatorii pot păstra în siguranță acele momente prețioase, pentru a le privi și a le împărtăși de nenumărate ori.

– Group Play este încorporată de Samsung Galaxy S 4 le oferă consumatorilor posibilitatea de a partaja muzică, poze, documente sau jocuri cu cei din jur chiar și atunci când nu există Wi-Fi sau semnal în zona în care se află. Astfel, utilizatorii se pot conecta direct între ei pentru a partaja instant documente, a se juca sau a crea împreună diferite tipuri de conținut.

–  ‘Share Music’ le dă consumatorilor posibilitatea de a conecta mai multe telefoane pentru a derula simultan aceeași melodie, creând astfel o atmosferă deosebită.

 

– S Translator, ce le permite utilizatorilor să facă traduceri aproape instantaneu, în cadrul aplicaţiilor precum e-mail, SMS și ChatON. Traducerea instantă este posibilă atât din vorbire în text, cât și din text în vorbire, asigurându-le utilizatorilor informațiile necesare atunci când se află în străinătate.

Samsung Smart Pause ajută consumatorul să controleze display-ul smartphone-ului cu ajutorul privirii. Atunci când consumatorii vizionează un videoclip, rularea se oprește când aceștia se uită în altă direcție și este reluată când privirea revine la videoclip.

– Samsung Smart Scroll le permite consumatorilor să deruleze paginile de Internet sau e-mailul fără să atingă ecranul. Acesta recunoaşte privirea utilizatorului şi mişcarea încheieturii mâinii, derulând automat paginile în funcţie de acestea.

– Air View le dă utilizatorilor posibilitatea de a previzualiza un e-mail, S Planner-ul, galeria de imagini și videoclipuri, doar planând degetul asupra acestora, fără să fie nevoie să le deschidă. Aceștia pot vedea acum mai ușor un număr de telefon salvat pe o tastă de apelare rapidă sau pot vizualiza pagina de Internet mărită. Functia este prezenta si la Galaxy Note II dar poate fi folosita doar cu S-Pen.

– Air Gesture’, utilizatorii pot schimba acum melodia, naviga în sus sau în jos pe o pagină, ori accepta un apel printr-o simplă mișcare a mâinii făcută deasupra ecranului.

– S VoiceTM Drive’ utilizatorii care se află la volan pot activa diferite comenzi cu ajutorul vocii. Odată conectat la rețeaua Bluetooth a mașinii, noul smartphone activează automat modul Driving, convertind astfel textele scrise în mesaje audio, pentru a ajuta consumatorii să-și verifice ușor și în siguranță mesajele, fără a mai fi nevoie să se uite la ecran.

– Optical Reader’ face viața și mai ușoară, recunoscând automat mesaje text, cărți de vizită sau QR codes, oferind funcții utile precum traducere, apelare, mesagerie și căutare.

– Samsung WatchON. GALAXY S 4 se transformă în telecomandă pentru a controla prin infraroșu dispozitivele sistemului de home entertainment de acasă, precum televizoare, set-top box, DVD playere și chiar și aparate de aer condiționat. În plus, utilizatorii pot urmări un conținut video variat, inclusiv transmisii TV în direct, posturi TV prin cablu și video on demand, alegând programele preferate cu ajutorul EPG (Electronic Program Guide).

– Software-ul ‘S Health’ încorporat de GALAXY S 4 ajută la menținerea unui stil de viață sănătos prin oferirea în timp real a unor informații legate de starea de sănătate a utilizatorului. Senzorii performanți încorporați de noul smartphone permit o monitorizare permanentă a sănătății și a mediului în care se află consumatorul pentru a-l ajuta să-și controleze și să-și mențină un nivel ridicat de calitate a vieții. De asemenea, utilizatorii pot să își verifice foarte ușor starea de sănătate cu ajutorul jurnalului de alimentație, jurnalului de exerciții fizice sau a funcției de monitorizare a somnului (anumite funcții sunt activate prin intermediul unor accesorii).

– Funcția ‘Samsung Adapt Display’ le oferă consumatorilor o experiență de vizualizare îmbunătățită și adaptată fiecărui tip de aplicație, în timp ce ‘Samsung Adapt Sound’ ajustează automat sunetul la nivel optim, în funcție de fiecare utilizator în parte.

 

Galerie

 

 

 

*detaliile au fost preluate din comunicatul oficial de presă

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.