fbpx

Samsung Galaxy S6 edge+, disponibil în România

Samsung Galaxy S6 edge+, disponibil în România

3 sept. 2015 Altele, Oferte

Samsung Electronics România anunță disponibilitatea pe plan local a celui mai nou smartphone de top, Galaxy S6 edge+. Începând cu 4 septembrie, smartphone-ul va putea fi achiziționat de la parteneri și operatori din întreaga țară.

În plus, cei care vor vizita astăzi, 3 septembrie, unul din magazinele Samsung Experience Store din Galeria Comercială Feeria, AFI Palace Cotroceni sau Mega Mall pot beneficia de o ofertă specială. La achiziționarea unui smartphone Galaxy S6 edge+ în intervalul orar 18:00 – 21:00, în oricare dintre cele trei magazine, cumpărătorii primesc cadou un Samsung Level Box în valoare de 900 de RON*.

samsung-level-box-mini21

„Ne bucurăm să aducem Galaxy S6 edge+ pe piața locală într-un timp atât de scurt de la lansarea internațională. Începând de mâine, utilizatorii au posibilitatea de a achiziționa cel mai nou flagship Samsung de la partenerii oficiali și de la operatorii telecom din țară,” a declarat Cristian Cojocaru, Head of IM Division, Samsung Electronics România.

Galaxy S6 edge+ îmbină designul elegant cu cele mai avansate specificații tehnice din industrie: cea mai bună tehnologie de display bazată pe designul curbat unic creat de Samsung și cea mai avansată cameră foto pentru fotografii și înregistrări video la calitate superioară. Având o diagonală a ecranului de 5,7 inci, Galaxy S6 edge+ le oferă utilizatorilor experiențe multimedia captivante și o experiență de utilizare superioară. Funcțiile Apps Edge și People Edge au fost integrate pe marginile curbate ale smartphone-ului, pentru ca utilizatorii să își acceseze rapid și ușor contactele sau aplicațiile preferate, devenind astfel mai performanți.

SamsungGalaxyS6EdgeDisplay

La creșterea performanței ajută și memoria RAM de 4GB și procesorul Exynos octacore, care oferă un plus de productivitate prin posibilitatea de multitasking. În plus, Galaxy S6 edge+ are o baterie de 3,000 mAh care se încarcă în 90 de minute prin cablu și în 120 de minute cu cel mai nou dispozitiv de încărcare wireless Samsung.

Samsung Galaxy S6 edge+ va fi disponibil în versiunile de 32GB și 64GB capacitate de stocare, în culorile Black Sapphire și Gold Platinum.

 * în limita stocului disponibil

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.