Samsung Knox poate fi utilizat de către armata SUA

Samsung Knox poate fi utilizat de către armata SUA

17 mai 2013 Altele, Android, Aplicatii

În premieră pentru dispozitivele Android, smartphone-urile și tabletele Samsung Knox pot fi utilizate de către guvernul și armata SUA

Dispozitivele Samsung Knox au fost aprobate de Departamentul de Apărare din SUA (DoD) pentru a fi utilizate în rețele DoD.  Agenția pentru Sisteme de Protecție a Informațiilor (DISA) din SUA a finalizat cu succes testarea dispozitivelor Samsung Knox.

samsung_knox_21466700
JK Shin, președinte și CEO IT and Mobile Communications, Samsung Electronics: „Suntem încântați să anunțăm că Departamentul de Apărare SUA a aprobat dispozitivele Samsung Knox pentru a fi utilizate în rețele DoD. Această aprobare permite altor agenții guvernamentale și industrii reglementate, cum ar fi asistența medicală și serviciile financiare, să adopte smartphone-uri și tablete Samsung Galaxy. Acesta este un pas important pentru Samsung deoarece lucrăm pentru dezvoltarea relațiilor noastre în cadrul guvernului și al companiilor mari.”

Samsung Galaxy S4, lansat recent la nivel internațional, este primul smartphone echipat cu Knox. Pe viitor, smartphone-urile premium și tabletele Samsung vor include Samsung Knox.*

samsung-knox-capas

Despre Samsung Knox
Samsung Knox încorporează sistemul Security Enhancement (SE) pentru telefoane Android, dezvoltat de NSA (National Security Agency), precum și servicii de management de integritate implementate atât în hardware cât și în cadrul Android. Samsung Knox utilizează un puternic sistem de criptare și izolare pentru a proteja afacerea și informațiile critice împotriva scurgerilor de date și atacurilor malware. Ușoare și compatibile cu infrastructurile existente, cum ar fi MDM, VPN și servicii directoare, Samsung Knox oferă siguranță și confort pentru departamentele IT care doresc să permită angajaților să folosească dispozitivele personale în interes de serviciu.

Uşor accesibile prin intermediul unei iconiţe de pe ecranul de start, platforma KNOX prezintă utilizatorilor o varietate de aplicaţii de business într-un mediu securizat, inclusiv e-mail, browser, contacte, calendare, distribuţie de fişiere, CRM şi alte aplicaţii din domeniul afacerilor. KNOX permite aplicațiilor deja existente  să  aibă un nivel de securitate ridicat fără nicio modificare în codul sursă.

Practic, Knox dorește să separe viața privată de activitatea desfășurată la birou prin crearea a două profile diferite, destinate unor activități diferite.

samsung-Knox-login

Mai multe detalii: PDF

http://www.stefanblog.com/2013/03/toate-detaliile-despre-samsung-knox.html

 

* Samsung Mobilers 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.