fbpx

Samsung lansează smartwatch-ul Gear S3

Samsung lansează smartwatch-ul Gear S3

8 sept. 2016 SmartWatch

Samsung a lansat la IFA-Berlin un nou smartwatch – Gear S3, cel mai nou model din seria Gear S.

Gear S3 integrează cea mai nouă tehnologie mobilă într-un design elegant, rezistent la apă și praf (IP68), având posibilitatea de a fi folosit pentru plăți mobile, cu conexiune LTE și GPS încorporat.

Samsung Gear S3 classic L

Samsung Gear S3 este disponibil în două versiuni: frontier și classic. Gear S3 frontier este perfect pentru activitățile în aer liber și integrează funcții utile într-un design compact. Modelul frontier a fost dezvoltat pentru a putea fi purtat în orice context și mediu, fie că este vorba de birou sau de vacanță. Modelul chiar arată foarte bine, mult mai masculin decât modelul sport de la Gear S2.

Samsung Gear S3 frontier_Front

Gear S3 classic are un design minimalist și elegant, similar cu Gear S2.

Gear S3 a fost dezvoltat după sesiuni riguroase de cercetare și studii realizate în rândul utilizatorilor, liderilor din industrie și experților ceasornicari din întreaga lume. Fiecare aspect, de la cadranul circular, la finisajele și cataramele premium, a fost dezvoltat pentru a se obține aspectul unui ceas clasic, atemporal. În plus, Gear S3 este compatibil cu brățările de ceas de 22mm, pentru ca utilizatorii să își poată personaliza cu ușurință ceasul în funcție de context și ocazia cu care îl poartă.

Samsung Gear S3 classic Front

Gear S3 este rezistent la apă și praf, având certificare IP68, pentru ca utilizatorii să îl poată folosi mereu, indiferent de condițiile meteorologice. Mai mult, Gear S3 dispune de Corning Gorilla Glass SR+, o tehnologie introdusă pentru prima dată pe seria Gear, creată special pentru dispozitivele mobile, pentru a le oferi un display mai rezistent.

Display-ul color Always On, cu 16 milioane de culori, precum și tehnologia Super AMOLED diferențiază Gear S3 de alte smartwatch-uri. Display-ul Alway On afișează ora în permanență, asemenea unui ceas analog de lux.

Cadranul rotativ al lui Gear S3 a fost îmbunătățit, adăugându-i-se mai multe funcții. Utilizatorii pot răspunde sau respinge un apel sau amâna alarma de dimineață, fără a atinge ecranul smartwatch-ului. În plus, scriind pe display, mesajele vor fi automat convertite în text. Utilizatorii pot crea scurte memo-uri și liste pentru a face față chiar și în cele mai aglomerate zile, prin aplicația Reminders.

Gear S3 aduce confortul la încheietura utilizatorilor, permițându-le acestora să își lase smartphone-ul în geantă atunci când nu pot să îl țină în mână. Totodată, funcția GPS integrată le permite utilizatorilor să își monitorizeze activitățile de fitness, iar senzorii adiționali măsoară altitudinea, presiunea atmosferică și schimbările bruște de vreme, precum și distanța parcursă și viteza.

Utilizatorii Gear S3 din anumite regiuni își pot folosi smartwatch-ul pentru a realiza plăți mobile prin Samsung Pay pentru Gear S3. Funcția nu este disponibilă în România.

Samsung Gear S3 frontier_Back

Gear S3 include și funcții pentru siguranța utilizatorilor. În caz de urgențe, utilizatorii pot activa funcția SOS și funcția de localizare, pentru a alerta familiile, prietenii și autoritățile, chiar și când nu au smartphone-ul la îndemână.

Utilizatorii pot accesa o serie variată de aplicații, printre care aplicații de fitness, muzică, știri, sporturi și aplicații de călătorii, toate optimizate pentru seria Gear, inclusiv pentru Gear S2 și Gear S3. De asemenea, utilizatorii își pot schimba ușor interfața smartwatch-ului pentru a se potrivi stilului lor de viață, printr-o serie de fețe personalizabile, disponibile pentru descărcare.

Datorită parteneriatului cu Arik Levy, artist și designer industrial renumit, Samsung va introduce o serie limitată de fețe și brățări de ceas. Arik Levy este cunoscut pentru sculpturile sale, în special pentru piesa Rock, pentru instalații unice și creații ediție limitată, toate inspirate din credința și motto-ul lui „lumea este despre oameni, nu despre obiecte”.

SAMSUNG CSC

Fețele moderne și brățările realizate de Arik Levy vor fi lansate pe anumite piețe, spre finalul anului.

Completând ecosistemul Tizen, Samsung integrează în noul Gear S3 și tehnologia de asistență mobilă BMW, pentru a ajuta utilizatorii să rămână conectați și în control și pentru a îmbunătăți experiența automobilelor conectate. Prin aplicația BMW Connected, utilizatorii pot primi notificări atunci când trebuie să se pregatească pentru următoarea călătorie, pot verifica nivelul combustibilului, pot descuia mașina și multe altele, toate prin intermediul Gear S3.

 

Specificații Gear S3

 

  Samsung Gear S3
Gear S3 frontier Gear S3 classic
Model Bluetooth®, LTE Bluetooth®
Ecran 1,3” circular Super AMOLED360 x 360, 278ppiFull Color Always On Display

Corning® Gorilla® Glass SR+

Procesor Dual core 1.0 GHz
Sistem de operare Tizen Based Wearable Platform 2.3.2
Mărime 46 x 49 x 12.962g (fără brățară) 46 x 49 x 12.957g (fără brățară)
Brățară 22mm 22mm
Memorie 4GB memorie internă, 768MB RAM
Conexiuni 3G/LTE, Bluetooth® 4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, MST, A-GPS/Glonass Bluetooth® 4.2, Wi-Fi b/g/n,NFC, MST, GPS/Glonass
Senzori Accelerometru, Giroscop, Barometeru, HRM, Lumină ambientală
Baterie 380mAh
Încărcare Wireless charging (WPC Inductive)
Rezistență IP68 rezistență la apă și praf

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.