fbpx

Samsung Level On – Review

Samsung Level On – Review

30 iul. 2014 Casti

Samsung s-a hotărât să intre și pe piața de căști audio, cel mai probabil o mare influență asupra acestei decizii a avut și faptul ca Apple a cumpărat Beats.

 

Căștile  Samsung Level-ON fac parte din seria Level împreună cu: Level Box, Level In și Level Over.

level

Design

Aceste căști chiar arată superb! Ele sunt disponibile pe alb (Pearl White) și pe negru. Până și cutia arată bine, iar căștile vin și cu o carcasă tare draguță pentru transport.

Piele este de calitate, foarte fină la atingere și arată minunat în combinație cu albul căștilor. Din păcate, pare și un pic cam subțire, nu știu cât ar rezista în timp.

Căștile sunt din plastic și au o parte metalică de unde se pot regla și care le oferă și o mai mare rezistență.

Se așează foarte bine pe cap, desigur că mărimea se poate seta, iar mie una îmi acoperă perfect urechile și nu ma incomodează dacă le țin foarte mult timp. În plus, se pot strânge un pic și astfel devin mai ușor de transportat.

 

Samsung-Level2-On

Cablul audio de 1.2 m se poate detașa de căști, ceea ce consider că este un mare plus. Știți că de obicei la căști primul lucru care se strică este firul… Modul în care se montează precum și caliatea și grosimea lui îmi oferă încredere că nu sunt șanse să se strice prea curând.

Pe fir este așezat și un controler cu microfon care poate fi folosit pentru a regla volumul, dar cu care puteți și să schimbați melodia, să puneți pauză și să raspundeți sau să respingeți un apel.

Dimensiuni: 161.75 x 181.4 x 70.4 mm, 209.8g

Și acum, cel mai important, calitatea sunetului!

Difuzoarele au 40mm – ceea ce este standard pentru astfel de căști, diafragma este în strat dublu și oferă un bass mai puternic. Impendanța este 32ohms.

Căștile sunt create pentru a fi utilizate de către consumatorul obișnuit care vrea doar să asculte muzică, nu sunt pentru gaming sau pentru studio.

Calitatea sunetului nu lasă de dorit deși la sunetele foarte înalte distorsionează un pic. Desigur că sunetul diferă foarte mult și în funcție de device-ul la care sunt conectate. Dacă sunt conectate la un smartphone sau MP3/MP4 Player se aud ceva mai încet, adevărata lor calitate se aude abia când sunt conectate la un PC – preferabil la unul care are și o placa audio bună.

Eu le-am testat împreună cu Asus Vulcan – Republic of Gamers. Da, știu… nu prea poți compara căști de gaming cu o pereche de căști audio, dar pe acestea le-am avut la îndemână. Level On au un bass mai puternic decât cele de la Asus și îmi par mult mai comode – ca să nu mai zic că au un design care îți permite să le porți și pe stradă, dar după cum v-am zis sunt create cu scopuri diferite. Cele de la Asus sunt căști foarte bune și foarte apreciate, m-am bucurat să văd că nu există diferențe la calitatea sunetului.

samsung-level-lifestyle-image-81

Acum să vorbim si despre un alt aspect important, prețul! Samsung Level On vor costa în jur de 200 de euro, o sumă destul de mare, dar sunt ceva mai ieftine decât marca concurentă – Beats.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.