fbpx

Samsung organizează finala celui mai mare concurs de Angry Birds din România

Samsung organizează finala celui mai mare concurs de Angry Birds din România

28 nov. 2012 Concursuri, Jocuri

   Pe 1 decembrie 2012, la Băneasa Shopping City, are loc finala națională a competiției „Samsung SMART TV te invită la distracție cu Angry Birds”.

Timp de 2 luni, participanții s-au putut înscrie în competiție și întrece în lupta cu personajele controlate cu ajutorul gesturilor. „Angry Birds” jucat pe televizoarele Samsung SMART oferă o experiență de joc mai captivantă, putând fi controlat doar cu ajutorul gesturilor mâinii, de la navigarea prin meniu până la activarea praștiei. Angry Birds, dezvoltat de Rovio Entertainment, este primul joc pentru SMART TV care funcţionează cu tehnologia Motion Control.

  Primii trei clasați în cadrul concursului „Samsung SMART TV te invită la distracție cu Angry Birds” vor lua parte la finala europeană de la Londra, care va avea loc pe 13 decembrie 2012.

Finaliștii cu cele mai mari 4 scoruri vor câștiga, în ordinea crescătoare a punctajelor, una dintre camerele foto Samsung NX 1000, WB150, DV300 sau un SMART TV 40ES7000. 

Competiția „Samsung SMART TV te invită la distracție cu Angry Birds” a debutat pe 5 octombrie și a avut loc în mai multe orașe din România: București, Constanța, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara. Concurenții cu cele mai mari scoruri din fiecare oraș vor lua parte la finala națională, unde pot câștiga gadgeturi de top, oferite de Samsung. Dintre cei peste 7000 de participanţi înscriși în concurs, 9 se vor întrece pentru primul loc pe 1 decembrie, la București.

Competiția va avea loc de la ora 16:00, la insula Samsung din incinta Băneasa Shopping City.*

Detalii: http://www.samsungmobilers.ro/pe-1-decembrie-samsung-organizeaza-finala-celui-mai-mare-concurs-de-angry-birds-din-romania/

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.