fbpx

Samsung relansează pachetul Samsung Care+

Samsung relansează pachetul Samsung Care+

13 ian. 2022 Altele, Oferte

Samsung anunță relansarea planului complet de asigurare Samsung Care+, prin intermediul căruia utilizatorii au parte de protecție în afara garanției standard.

Samsung relansează pachetul Samsung Care+

De ce o extra asigurare?

Samsung Care+ include beneficii suplimentare față de garanția de bază: asigurare pe o perioadă de până la 24 de luni, patru solicitări de reparație valide pe parcursul celor doi ani, sumă fixă, în funcție de device, pentru fiecare solicitare de reparație validă.

Utilizatorii au la dispoziție 30 de zile după achiziția telefonului în care se pot înregistra și pot alege între plata în avans sau plata lunară pentru acest plan de asigurare. În plus, începând din acest an, Samsung Care+ include și asigurarea împotriva daunelor accidentale (sau cauzate de apă) și furt.

Samsung Care+

O altă noutate este aceea că, începând cu anul acesta, pachetul Samsung Care+ poate fi achiziționat și pentru telefoanele din seria Galaxy Z, precum și pentru ceasuri. Planul de asigurare Samsung Care+ poate fi aplicat telefoanelor Galaxy, tabletelor și produselor tip wearable.

Puteți accesa lista completă a produselor pentru care poate fi cumpărat Samsung Care+ aici: https://www.samsung.com/ro/offer/samsung-care-plus/.

Prețuri

Prețurile pentru Samsung Care+ încep de la 179 lei pentru un telefon Galaxy din seria A, 699 lei pentru telefon Galaxy S, respectiv 949 lei pentru un Galaxy Z Flip și 999 pentru un Galaxy Z Fold, pe o perioadă de doi ani.

Pentru asigurarea unei tablete Galaxy, prețurile Samsung Care+ încep de la 169 lei, iar pentru un Galaxy Watch de la 119 lei.

Samsung Care+

Utilizatorii care doresc să cumpere planul Samsung Care+ pot achiziționa asigurarea în decurs de 30 de zile de la achiziționarea telefonului lor Galaxy.

Utilizatorii care vor sa achiziționeze Samsung Care+ și au nevoie de consultanță sau ulterior achiziționării au nevoie de reparații pentru device, pot suna la 0311 305 220 pentru a solicita o programare cu un specialist Samsung.

Pentru mai multe detalii despre Samsung Care+ (inclusiv despre prețuri) puteți linkul de mai jos: https://www.samsung.com/ro/offer/samsung-care-plus/.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.