fbpx

Samsung România lansează Trends Report II

Samsung România lansează Trends Report II

29 oct. 2015 Altele

În urmă cu o lună vă povesteam despre aplicația Big Day Today, aplicație prin care Samsung și Galaxy S6 Edge+ te provocau să începi cea mai importantă zi pentru tine și să crezi în transformarea pe care ți-o dorești.

În cadrul aceleași campanii de a ajuta utilizatorii produselor Samsung să-și redefinească stilul cu ajutorul tehnologiei, a fost publicat și cel de-al doilea Trends Report Lifestyle Designer. Platforma Lifestyle Designer are la bază un studiu local realizat de Samsung, ale cărui rezultate arată că peste jumătate dintre utilizatorii de produse smart sunt deschiși la noi locuri și experiențe și sunt interesați de dezvoltarea lor personală. În plus, 3 din 4 utilizatori se folosesc de smartphone-uri și tablete pentru a-și urma pasiunile sau a-și dezvolta abilitățile.

banner_big

„Platforma Lifestyle Designer, lansată la începutul acestui an, își propune să ofere experiențe și inspirație pentru transformarea continuă a stilului nostru de viață. Acest Trends Report, realizat în colaborare cu Vlad Ilicevici, Dana Rogoz, Cori Grămescu și Cristian Onețiu, ne inspiră să fim mai productivi și să ne depășim în fiecare zi limitele cu ajutorul tehnologiei de top Samsung”, a declarat Roxana Grigorean, PR Manager, Samsung Electronics România.

Multimedia

Smartphone-ul este cel mai popular dispozitiv smart, folosit în situații și contexte cât mai diferite. Funcții precum text while walk, care folosesc camera foto pentru a le arăta utilizatorilor pe unde pășesc, sau speak while driving sunt deja utilizate de milioane de persoane din întreaga lume.

În plus, în România platformele video câștigă teren, iar potrivit datelor oficiale, 6,5 milioane de utilizatori vizitează lunar YouTube, în căutarea clipurilor despre gătit, secvențe sportive, știri sau review-uri de produs. Iar smartphone-urile cu ecran mare, precum Samsung Galaxy S6 edge+ de 5,7 inci, sunt ideale pentru a accesa conținut de divertisment.

Multimedia - Trends Report II

Design

Oamenii folosesc tehnologia în viața de zi, iar pe lângă performanța oferită de aceasta, designul a devenit de asemenea un factor de decizie în momentul achiziției unui dispozitiv smart.

Mai mult, tehnologia a devenit o platformă pentru ultimele tendințe din fashion. Unii designeri aleg să își lanseze colecțiile printr-un livestream, pe care oricine îl poate urmări din confortul casei, pe propriul Smart TV, aducând moda și stilul tot mai aproape de utilizatori. Iar printre aceștia se numără și aceia care aleg să introducă în colecțiile lor haine din țesături inteligente. Una din tendințele care începe să ia amploare este confecționarea pieselor de îmbrăcăminte din țesături inteligente prin care utilizatorii pot obține instantaneu informații despre starea lor de sănătate, chiar pe propriile smartphone-uri.

Design - Trends Report II

Health

Peste 60% din utilizatorii de smartphone au căutat într-un an informații despre cea mai apropiată sală de fitness și exerciții zilnice care să îi ajute să fie mai sănătoși. Tehnologia și dispozitivele smart, precum Galaxy Gear S2 și Galaxy S6 Edge+ le oferă utilizatorilor nu doar funcții prin care să își măsoare pulsul, nivelul de stres sau distanța parcursă într-un interval de timp, ci chiar diete și exerciții personalizate, în funcție de metabolismul lor. Smartphone-urile și tabletele integrează acum într-un singur loc, fie că vorbim de o agendă sau de o aplicație, toate datele despre programul de fitness, sănătate și metabolism sau despre alimentele consumate peste zi, pentru o monitorizare eficientă a dietelor sănătoase.

Health - Trends Report II

Performance

Învățarea și dezvoltarea sunt importante, iar instrumentele de învățare sunt acum mai la îndemână ca niciodată, în era digitală. Smartphone-ul este instrumentul care ține utilizatorii conectați la programul cursurilor, le oferă notificări și le permite să afle informații noi la câteva secunde după ce acestea apar. În plus, dispozitivele smart, fie că vorbim de telefon, tabletă sau smartwatch, simplifică procesul de muncă, tehnologia ajutând la planificarea, gestionarea și analiza sarcinilor zilnice.

Performance - Trends Report II

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.