fbpx

Samsung și Questo la Neversea

Samsung și Questo la Neversea

29 iun. 2018 Aplicatii

Ca și anul trecut, toată vara o să mă plimb din festival în festival. Primul pe listă este Neversea.

Multe nume cunoscute, atmosferă superbă seara pe plajă, apă bună de făcut baie și mult soare (sper). Dar ziua este un pic prea liniștită. Deși recuperezi seara cu distracția de la concerte, trebui să îți găsești și ziua ceva interesant de făcut. Eu am găsit!

Anul acesta la Neversea, Samsung și Questo te provoacă să pornești într-o expediție vizuală și să descoperi povestea din spatele unor locații pline de magie.

Ce e Questo? Questo e o aplicație mobilă care oferă tururi interactive auto-ghidate. Călătorii sunt ghidați pas cu pas printr-o zonă (urmând indicii), în timp ce primesc povestiri despre aceste locuri, care nu au fost ascultate niciodată până acum.

Ce au pregătit Samsung și Questo pentru Neversea? Un traseu care începe pe plaja festivalului și se încheie tot acolo. Tu te vei transforma într-un ucenic tânăr care dorește să fie inițiat în arta magică a creației muzicale. Profesorii tăi (Lord van Buuren, Newman Înțeleptul și Magicianul Aoki) te trimit într-o căutare prin tărâmurile Constanței pentru ca tu să-ți dovedești vrednicia. Pe parcurs, vei întâlni dușmani și ajutoare, veți obține misiuni speciale, vei răspunde la întrebări și vei descoperi creaturi mitice.

Fiecare locație din traseu reprezintă un tărâm magic cu o poveste unică. Ultima locație se va afla undeva pe plaja Neversea, iar dacă ajungi acolo ai șansa de a câștiga un premiu oferit de Samsung. Și distracție, și premii!

Eu o să încerc aplicația Questo la Neversea. Tu?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.