fbpx

Samsung SSD Portabil T5 – cea mai nouă unitate portabilă solid-state drive

Samsung SSD Portabil T5 – cea mai nouă unitate portabilă solid-state drive

16 aug. 2017 Altele

Samsung Electronics Co., Ltd a anunţat astăzi lansarea Samsung SSD Portabil T5 – construit cu noua tehnologie Samsung V-NAND pe 64 de straturi, are cele mai mari viteze de transfer din industrie și integrează un sistem de criptare a datelor într-un design compact şi durabil.

Pe lângă tehnologia ce oferă viteze foarte mari de transfer, noul SSD Portabil are dimensiuni extrem de reduse și poate să fie ușor de transportat, iar învelișul de aluminiu în face și destul de rezistent la șocuri mecanice.

T5_Device Image

Cu viteze uimitoare de până la 540 MB/s[1] – de până la 4.9 ori mai rapid[2] decât hard-disk-urile externe – noul T5 este special conceput ca să ofere acces instant și sigur la date. În plus, T5-ul este mai mic decât o carte de vizită, la doar 74 x 57.3 x 10.5mm, cântărește 51g și încape confortabil în palmă. Exteriorul de aluminiu este disponibil în două culori distincte – Deep Black (modele 1TB și 2TB) şi Alluring Blue (modele 250GB şi 500GB).

T5_Lifestyle Image

Samsung T5 oferă utilizatorilor siguranţa datelor, integrând doar părți fixe și o structură interioară rezistentă la şocuri care nu cedează chiar și în urma unui impact provocat de o căzătură de la 2 metri[3]. Software-ul SSD[4]-ului Portabil Samsung, compatibil cu PC şi Mac, este bazat pe criptarea hardware AES de 256 biţi, facilitează configurarea de setări de securitate şi oferă ultimele actualizări de software şi firmware. De asemenea, este disponibilă şi o aplicaţie mobilă pentru smartphone-uri şi tablete Android. În plus, T5 include două cabluri de conectare – USB-C la C şi USB-C la A – pentru o mai mare compatibilitate între dispozitive[5].

T5-ul vine cu o garanţie de 3 ani şi va fi disponibilă la nivel global pe 15 august.

T5_Alluring Blue Dynamic

Specificaţii

Categorie Samsung Portable SSD T5
Capacitate 2TB/1TB (Deep Black), 500GB/250GB (Alluring Blue)
Interfaţă USB 3.1 (Gen 2, 10Gbps)
Dimensiuni (LxWxH) 74 x 57.3 x 10.5 mm (3.0 x 2.3 x 0.4 inchi)
Greutate 51 grame (1.8 oz)[6]
Viteză de transfer Până la 540 MB/s
UASP Compatibil
Criptare Criptare AES 256-bit
Securitate Samsung Portable SSD Software[7]
Certificări CE, BSMI, KC, VCCI, C-tick, FCC, IC, UL, TUV, CB
RoHS Compliance RoHS2
Garanţie Garanție 3 ani


[1]
Performanţa poate varia in functie de configurația dispozitivului principal.

Pentru a atinge viteze maxime de transfer de 540 MB/s, dispozitivul principal şi cablurile de conectare trebuie să fie compatibile cu USB 3.1 Gen 2 şi modulul UASP trebuie să fie pornit.

[2] Bazat pe rezultatele testelor interne care fac comparație cu un HDD extern Samsung de 500GB.

Configuraţia sistemului de testare: Placă de bază Asus® Strix Z270E Gaming, Intel® Core™ i5-7600 @3.5 GHz, DDR4 1066 MHz 4 GB, OS-Windows® 10 x64, Măsurarea performanţei bazate pe CrystalDiskMark 5.2.1.

[3] Testul de şoc în urma căderii libere a fost desfăşurat în condiţii controlate.

[4] Software-ul necesită Windows 7, Mac OS X 10.9 (Mavericks), Android 4.4 (KitKat) sau mai noi. Este posibil ca versiunile mai vechi de Windows, Mac şi Android să nu fie compatibile. Actualizarea firmware necesită o conexiune computer (Mac sau PC).

[5] Compatibilitatea cu dispozitivele principale poate varia. Anumite sisteme de operare pot necesita reformatarea dispozitivului T5.

 Puteţi găsi lista de dispozitive compatibile pe www.samsung.com/portable-ssd

[6] Greutatea exactă a produsului poate varia în funcție de capacitate.

[7] Software-ul necesită Windows 7, Mac OS X 10.9 (Mavericks), Android 4.4 (KitKat) sau versiuni mai recente. Există posibilitatea sa nu fie compatibile versiunile mai vechi ale sistemelor de operare Windows, Mac și Android. Actualizarea firmware-ului necesită conectarea la PC sau Mac. Disponibil pe Google Play.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.