fbpx

Samsung The Freestyle – cel mai portabil videoproiector de care nu știai că ai nevoie

Samsung The Freestyle – cel mai portabil videoproiector de care nu știai că ai nevoie

18 feb. 2022 Proiectoare

Zilele trecute am fost la lansarea oficială a proiectorului Samsung The Freestyle, sau simplu Freestyle. Un proiect mic, super portabil nu doar datorită dimensiunii, dar mai ales pentru că nu trebuie ținut în priză – îl puteți conecta la orice baterie externă.

Destinat generației Z și milenialilor, Freestyle este un videoproiector, o boxă inteligentă și un dispozitiv de iluminare ambientală, toate încorporate într-un singur dispozitiv ușor și portabil. Când vine vorba de portabilitate, Freestyle cântărește doar 830 de grame, permițând ca orice spațiu să poată fi schimbat cu ușurință într-un ecran. Spre deosebire de videoproiectoarele convenționale, sub formă de cutie, Freestyle are un suport versatil ce permite rotirea până la 180 de grade, permițând utilizatorilor să urmărească videoclipuri de înaltă calitate oriunde – acesta putând fi așezat pe masă, podea, perete sau chiar tavan – fără a fi necesar un ecran separat.

Se poate conecta la aproape orice device, poți folosi un adaptor chiar să conectezi laptopul prin HDMI sau îl poți conecta super rapid la telefon pentru o portabilitate extremă. Redai conținut direct de pe telefon, cu aplicația SmartThings pentru Android și iOS sau AirPlay 2 pentru dispozitivele Apple. Se poate conecta prin Bluetooth și WiFi.

Și poți folosi și o telecomandă la el.

Prețul este unul destul de mare, costă acum 4.300lei și până pe 20 ianuarie poate să fie achiziționat la precomandă.

Cumpără acest produs în perioada 28.01 – 20.02.2022 și primesti cadou Freestyle Case (o carcasă specială) plus un voucher electronic de 1000 de lei, valabil pentru achizitia ulterioară de pe Samsung Club, pentru o selecție specială de soundbar. Mai multe detalii găsești aici

Samsung The Freestyle vine cu funcții de auto-keystone și auto-leveling, ce reprezintă tehnologia de vârf din industrie. Caracteristicile permit dispozitivului să-și ajusteze automat ecranul la orice suprafață, în orice unghi, oferind de fiecare dată o imagine perfect proporțională. În plus, funcția de focalizare automată îi permite lui Freestyle să afișeze o imagine clară pe orice suprafață, în orice unghi, până la 100 de inci în dimensiune.

Auto Leveling se asigură că ecranul tău rămâne drept pe orice suprafață pe care vrei să proiectezi.

Rezoluția este de 1920×1080 pixeli, HD, iar contrastul este de 100.000:1.

De asemenea, Freestyle are în componență un radiator dublu care permite un bass clar și profund, fără distorsiuni, iar capacitatea sa de a reda sunetul la 360 ​​de grade le permite utilizatorilor să se bucure de o experiență sonoră de calitate cinematografică, indiferent unde se află.

În ceea ce privește alimentarea, The Freestyle este compatibil cu baterii externe care acceptă USB-PD și ieșire de 50 W/20 V sau mai mult, astfel încât utilizatorii să-l poată lua cu ei oriunde, indiferent dacă sunt în mișcare, într-o excursie în camping sau alte locuri. The Freestyle este, de asemenea, un pionier prin faptul că este primul ecran portabil care funcționează atunci când este conectat la o priză standard E26, fără a fi nevoie de cablare suplimentară, pe lângă compatibilitatea cu opțiunea clasică a prizei de perete.

Atunci când nu este folosit ca proiector pentru a transmite conținut, The Freestyle oferă, de asemenea, un efect de iluminare ambientală datorită funcției „ambient mode” și capacului translucid al obiectivului. The Freestyle este, de asemenea, o boxă inteligentă, care analizează muzica pentru a asocia efecte vizuale care pot fi proiectate pe perete, podele și oriunde altundeva.

În curând vei putea achiziționa și o bază cu baterie încorporată ca să ai parte de redare de până la 2h fără probleme, suficient cât să vezi un film bun, sau o carcasă de transport și protecție. Poți să-i cumperi și skin-uri, fețe colorate ca să fie fun ca tine.

The Freestyle oferă funcțiile Smart TV disponibile pe televizoarele inteligente Samsung, cu servicii de streaming încorporate și funcții de mirroring și casting compatibile atât cu dispozitivele mobile Android, cât și cu iOS. Este primul proiector portabil din industrie care este certificat de către principalii parteneri OTT la nivel mondial, oferind utilizatorilor cea mai bună experiență de vizionare a conținutului. Este, de asemenea, primul proiector care include control vocal în câmp îndepărtat, permițând utilizatorilor să aleagă asistenții vocali preferați atunci când folosesc dispozitivul fără mâini.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.