fbpx

Samung lansează noua gamă de mașini de spălat și uscătoare Bespoke AI

Samung lansează noua gamă de mașini de spălat și uscătoare Bespoke AI

30 iul. 2022 Electrocasnice

Sunt tare încântată să vă aduc vești bune, care să vă facă viața mai ușoară: „Mașina de spălat și uscătorul Bespoke AI lansate recent de Samsung se anunță a fi cele mai durabile, eficiente și inteligente electrocasnice de acest tip lansate de companie până în prezent. Acestea sunt bazate pe inteligență artificială, au o capacitate mai mare, păstrând dimensiunile exterioare prin intermediul tehnologiei SpaceMax™.

Perechea Bespoke AI™ – mașină de spălat și uscător – le va oferi utilizatorilor performanță, fiabilitate, dar și economie de energie și resurse, ceea ce va conduce implicit către reduceri de costuri. Astfel, gama de produse Bespoke va fi extinsă de la produse de bucătărie la multe alte tipuri de electrocasnice, iar noile mașini de spălat și uscătoare Bespoke AI vor fi disponibile pe piața din Europa în luna august.

Cu fiecare spălare, economisești energie, apă și detergent

Noua pereche sustenabilă Bespoke AI™  oferă consumatorilor un nivel crescut de confort și eficiență care le permite acestora să economisească energie, apă și detergent prin intermediul inteligenței artificiale AI.

Noua mașină de spălat Bespoke este prevăzută cu tehnologia AI Ecobubble™, care transformă detergentul în bule ce se absorb rapid în rufe. Folosind tehnologia Ecobubble, mașina de spălat reduce consumul de energie cu până la 70%[1], oferind același nivel de curățare a hainelor, chiar și în apă rece. Mai mult, tehnologia îndepărtează mai bine murdăria, cu 24%[2] și oferă o îngrijire mai bună a țesăturilor cu 45,5%[3].  Astfel, cu fiecare spălare, hainele sunt mai curate și țesăturile mai protejate.

De asemenea, utilizatorii pot reduce consumul de energie cu AI Wash, o caracteristică inteligentă care contribuie la spălarea în profunzime și totuși delicată a hainelor cu mai puțină apă și detergent.  AI Wash detectează greutatea hainelor, cât de murdare sunt, cât de delicate sunt țesăturile și analizează, totodată, nivelul de turbiditate al apei. Prin optimizarea cantității perfecte de apă și detergent folosind Auto Dispense și ajustarea continuă a timpilor de înmuiere, clătire și centrifugare, AI Wash obține rapid și eficient cele mai bune rezultate pentru spălare, de fiecare dată.

Practic, funcția asigură optimizarea cantităților de detergent și balsam folosite, astfel încât o umplere a rezervorului pentru detergent să asigure până la o lună de spălare[4], fără să fie nevoie de (re)umplere constantă.

Uscătorul inteligent Bespoke AI™ oferă, de asemenea, o varietate de opțiuni de economisire a energiei. Tehnologia pompei de căldură folosită este o alternativă mai eficientă din punct de vedere energetic, mai rentabilă și mai blândă de a usca hainele.

Cu o clasă energetică de A +++[5], uscătorul Bespoke AI™ utilizează un compresor cu tehnologie Digital Inverter pentru a usca hainele mai rapid și eficient. Tehnologia AI Dry monitorizează continuu temperatura și umiditatea, ajustând în același timp setările pentru a se asigura că rufele sunt uscate optim și că nu se irosește energie. Prin utilizarea aerului cald reciclat, uscătorul poate reduce din costuri și consum, dar și cantitatea totală de gaze cu efect de seră.

În cele din urmă, la fel ca în cazul tuturor aparatelor din gama Bespoke, atât mașina de spălat cât și uscătorul sunt integrate în aplicația SmartThings, ceea ce le permite utilizatorilor să își gestioneze consumul de energie prin serviciul SmartThings Energy. Cu SmartThings Energy, utilizatorii pot monitoriza și gestiona cu ușurință consumul de energie și primesc recomandări de cum pot eficientiza procesul de spălare, pentru un stil de viață mai sustenabil. Un alt serviciu smart util de care dispun în aplicație este și SmartThings Clothing Care, prin care au acces la servicii personalizate de gestionare a hainelor – pe baza materialului articolelor de îmbrăcăminte, a modului de utilizare și a sezonului, serviciul le recomandă cel mai bun ciclu de spălare și uscare pentru haine, iar utilizatorii pot chiar să își programeze ciclurile de spălare, să comande detergent și multe altele.

Gândite având în prim-plan stilul de viață al fiecărui utilizator

Mașina de spălat și uscătorul Bespoke AI sunt proiectate în conformitate cu viziunea Bespoke, de a oferi utilizatorului o experiență complet personalizată, care ia în considerare atât utilizarea, cât și spațiul pe care îl ocupă un produs.

Tehnologia SpaceMax™ generează mai mult spațiu în interiorul mașinii pentru a optimiza designul mecanic, încorporând un tambur mai mare fără a crește dimensiunile externe. Consumatorii se pot bucura de capacitatea de 11 kilograme a mașinii de spălat, cea mai mare disponibilă în categoria de adâncime de 600 de milimetri. Mai mult, noua pereche Bespoke AI™ vine cu un design modern care se integrează cu ușurință în orice stil de decor interior. Mașinile de spălat și uscătoarele Bespoke dispun de o ușă rotundă, din sticlă securizată, care le conferă atât stil, cât și durabilitate. Ele au în ansamblu o formă simplă și reprezintă o alegerea perfectă pentru orice casă modernă.

Gama modulară Bespoke este definite de confort și flexibilitate în instalare. Perechea mașină de spălat-uscător, disponibilă în trei tipuri de culori – argintiu, negru și albastru – poate fi poziționată atât vertical, cât și alăturat, în funcție de cum se potrivesc mai bine în casa fiecărui utilizator.

Performanță de încredere, an de an

Achiziționarea unei mașini de spălat sau a unui uscător este o investiție, iar Samsung dorește să asigure consumatorii că sunt produse construite să reziste. Spre deosebire de motoarele tradiționale, motorul avansat Digital Inverter de pe mașinile de spălat și uscătoare Bespoke AI utilizează magneți puternici pentru a reduce consumul de energie, magneți care fac aceste electrocasnice să fie mai silențioase, dar în același timp mai performante. Motorul nu mai are perii care se uzează, ci componente de înaltă calitate care garantează durabilitatea. În plus, angajamentul Samsung de a construi produse sustenabile este reîntărit  prin faptul că motorul Digital Inverter beneficiază de o garanțiie de 20 de ani[6] – lucru valabil pentru toate mașinile de spălat vândute în Europa și fabricate în SUA.

Pentru mai multe detalii, vă invităm accesați www.samsung.com.”


[1] Testat în linie cu IEC 60456-2010 / 4kg încărare rufe / Super Eco Wash cold (WF80F5E5U4W) vs. Cotton 40°C fără Ecobubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia.

[2] Testat în linie cu IEC 60456-2010 / 4kg încărare rufe / Super Eco Wash cold (WF80F5E5U4W) vs. Cotton 40°C fără Ecobubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia..

[3] Testat în linie cu IEC 60456-2010 / 4kg încărare rufe / Super Eco Wash cold (WF80F5E5U4W) vs. Cotton 40°C fără Ecobubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia.

[4] Auto Dispense reține detergent pentru până la o lună, luând în calcul 2-3 spălări pe săptămână (încărcare de 5 kg/folosire standard). Poate depinde în funcție de încărcare și setări.

[5] Rating-ul A+++ este stabilit de Comisia Europeană.

[6] 20-year warrantyGaranția de 20 de ani se acordă doar pentru produsele vândute în Europa și SUA și se limitează la motoarele Digital Inverter ale mașinilor de spălat produse în SUA, achiziționate începând cu  7/1/2022 sau mai târziu. Este nevoie de chitanță care să indice data achiziției pentru a putea folosi garanția. Restricții și limitări adiționale se pot aplica, mai multe detalii sunt disponibile în garanție.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.