fbpx

Cursuri gratuite pentru toate blogurile – #ScoalaFlanco

Cursuri gratuite pentru toate blogurile – #ScoalaFlanco

21 oct. 2016 Altele

De azi 21 octombrie, reîncepe #ScoalaFlanco, academia de cursuri gratuite inițiată de Flanco. Cea de-a treia ediție este dedicată tinerilor pasionați de blogging, care își doresc fie să pornească, fie să dezvolte propriul blog specializat.

600x600_general

“Orarul” celei de-a treia ediții de #ScoalaFlanco cuprinde patru cursuri aplicate, centrate pe patru specializări tot mai apreciate de cititori: bloggingul de tehnologie, de parenting, de travel și de design. Cursurile de patru ore au loc în spațiul de relaxare din magazinul Flanco Băneasa (lângă Mobexpert, la parter), transformat într-una dintre cele mai tehnologizate “săli de curs”, și vor fi presărate cu exerciții practice, teme pentru acasă și premii pentru participanți. Calendarul cursurilor include:

– 21 octombrie – #tehnologiepesteasteptari, cu Victor Kapra.

– 28 octombrie – #parentingpesteasteptari, cu Ioana Chicet-Macoveiciuc. Înscrieri pe printesaurbana.ro, între 14 – 24 octombrie;

– 4 noiembrie – #travelpesteasteptari, cu Răzvan Pascu. Înscrieri pe razvanpascu.ro, între 21 – 31 octombrie;

– 10 noiembrie – #designpesteasteptari, cu Adela Pârvu. Înscrieri pe adelaparvu.com, între 28 octombrie – 6 noiembrie;

– 11 noiembrie – #contentpesteasteptari, Masterclass cu Loredana și impresarul său, Alex Tomulescu, moderat de Cristina Bazavan. Înscrieri pe loredana.live, între 31 octombrie-  7 noiembrie, locuri limitate.

Calendar_landscape

Participarea la #ScoalaFlanco este gratuită. Doritorii trebuie să se înscrie pe blogurile profesorilor, în perioada menționată, și să îi convingă că își doresc să participe. Dintre solicitanți, aceștia vor selecta câte 40 de cursanți, pentru fiecare întâlnire.

Evenimentul este o premieră absolută și în cariera Loredanei, fiind primul Masterclass pe care artista îl susține în peste 30 de ani de activitate. Masterclass-ul va prezenta – ca o punte peste ani – resursele de comunicare în industria muzicală din anii de început ai artistei, față în față cu prezentul, și va fi un pretext pentru o lansare cu totul neobișnuită și #pesteasteptari.

La Masterclass, care va avea loc într-una dintre sălile de cinema din Grand Cinema & More, Băneasa Shopping City, Flanco va invita toți absolvenții școlii, dar va pune la dispoziție locuri și pentru noi participanți. Samsung va fi partenerul Flanco în cadrul acestui eveniment.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.