fbpx

Selfie-uri perfecte cu o cameră frontală de 16 MP – Sony Xperia XA Ultra

Selfie-uri perfecte cu o cameră frontală de 16 MP – Sony Xperia XA Ultra

18 mai 2016 Smartphone-uri

Cred că deja toți știți că sunt o fană a selfie-urilor, am testat foarte multe device-uri cu o cameră foto frontală foarte bună, sper ca în curând să testez și noul model de la Sony, mai ales că cei ed la Sony sunt recunoscuți pentru senzorii și camerele lor foto.

Sony Mobile Communications a anunțat o noutate în seria recent lansată Xperia X, un smartphone dedicat selfie-urilor: Xperia XA Ultra.

xperia-xa-ultra_02-680x335

Cu un aparat foto avansat, puteți obține fotografia perfectă, indiferent dacă este zi sau noapte, datorită celor 16 MP și a renumiților senzori Sony pentru lumină slabă. Tehnologia camerei Sony Xperia XA vă ajută să obțineți fotografii clare, luminoase, fără blurări, de fiecare dată, încorporând un bliț inteligent care vă luminează fața în mod natural, atunci când vă faceți selfie-uri pe timp de noapte, precum și funcția Optical Image Stabilisation, care combate efectele tremuratului mâinii. Realizarea unui selfie este chiar mai ușoară, datorită funcției Hand Shutter, care face ca, pentru pornirea timer-ului, să fie nevoie doar să ridicați o mână, iar numărătoarea să înceapă, oferindu-vă suficient timp pentru a vă așeza în cel mai bun unghi. Surprinderea unor imagini perfecte este, de asemenea, posibilă, mulțumită camerei foto principale ultra-rapide, de 21.5 MP, cu funcția Hybrid Autofocus și cu lansare și fotografiere rapidă.

sony-xa-ultra-2016-05-17-02

Ecranul curbat, fără margini, de 6”, vă oferă senzația că nu se termină nicicând, datorită spatelui metalic, fără întreruperi. În ciuda ecranului larg, design-ul său subțire și modul One-Handed Operation vă permit să folosiți telefonul în mod confortabil, chiar și cu o singură mână.

Xperia XA Ultra are un ecran larg și luminos, dar fără ca acest lucru să afecteze durata de viață a bateriei Sony de 2.700mAh. Vă veți bucura în continuare de o durată a bateriei de până la două zile, cu o singură încărcare. Aveți nevoie de o încărcare rapidă? Folosiți XA Ultra împreună cu Încărcătorul Rapid UCH12 și obțineți 5,5 ore de folosire a telefonului, cu doar 10 minute de alimentare.

Xperia XA Ultra Colour Range

Xperia XA Ultra are un procesor MediaTek MT6755 Helio P10 octa-core de 2.0 GHz, memorie RAM de 3GB, memorie internă de 16GB și posibilitatea de extindere a memoriei interne cu ajutorului unui card de memorie de până la 200GB.

Xperia XA Ultra este disponibil pe negru, alb sau auriu-Lime, începând din iulie, în magazinele selectate.

Comentarii

  1. Un adversar pentru foarte bun pentru Asus Zenfon Selfie. Un adversar care cred ca a si castigat aceasta batalie. Dar eu as alege tot Asus-ul pentru ca telefoanele celor de la Sony au o problema, sunt mai fragile decat o vaza de cristal. Dar poate acest telefon schimba aceasta poveste, daca da atunci Sony Xperia XA Ultra este următorul selfie phone. Chiar si acum cred ca poate lua usor acest titlu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.