fbpx

Serviciul fintech internațional ce oferă IBAN de RO – Monese

Serviciul fintech internațional ce oferă IBAN de RO – Monese

6 feb. 2020 Altele

Aștept acest moment de foarte mult timp. Sincer, credeam că un alt concurent (Revolut) o să fie primul serviciul fintech ce o să ofere IBAN-uri de România, dar uite că m-am înșelat.


L.E. Orange Money oferă IBAN-uri de RO din 2018.

Monese, serviciul global care oferă oamenilor libertatea financiară de a prospera oriunde, anunță următorul pas în expansiunea sa globală prin lansarea conturilor pentru România începând cu data de 11 februarie 2020. Noile conturi de RON de la Monese vin cu IBAN-uri românești și serviciu de relații cu clienții în limba română – amândouă fiind premiere pentru un serviciu de fintech internațional în România. Cu Monese, clienții pot deschide un cont RON multi-valută în doar câteva minute, pot primi salarii, pot face transferuri rapide și gratuite către conturile de RON, EUR și GBP ale altor clienți Monese și pot face transferuri locale gratuite în RON. Clienții care locuiesc în România vor putea folosi cardul lor Monese RON cu Apple Pay oriunde în lume este acceptat acest serviciu.

IBAN-urile românești sunt oferite de Libra Internet Bank, un partener cheie pentru lansarea conturilor Monese RON. Aceste IBAN-uri românești constituie un avantaj imens pentru clienții din România. Utilizatorii Monese RON vor putea primi salariile, face plăți locale, și cumpărături online. Asta face din conturile Monese RON o alegere ideală pentru români, însă și pentru studenții internaționali, turiști, muncitori sau pensionari din România.

Conturile Monese sunt disponibile în trei planuri tarifare, cu alocații de retragere gratuită de la ATM-uri internaționale și cheltuieli în valută de pe card – ideale pentru clienții care iubesc să călătorească și care folosesc des cardurile contactless și Apple Pay. Toate conturile includ un card de debit Mastercard contactless cu design-ul vertical Monese.

Toate conturile Monese RON vor oferi clienților cu IBAN-uri românești și:

●Cardul de debit Mastercard contactless (taxă de livrare 19.95 lei pentru planul Simple sau livrare gratuită pentru primul card  din planul Classic și livrare gratuită la orice card din planul Premium)

●Transferuri gratuite și instante între conturile proprii de RON, EUR și GBP

●Transferuri instante și gratuite între orice cont Monese la nivel global (în orice valută)

●Top-up gratuit și instant (orice monedă)

●Retrageri gratuite de la bancomate internaționale – începând de la 1,000 lei pe lună pentru planul tarifar Simple)

●Alocație gratuită pentru cardul de valută – începând de la 10,000 lei/lună pentru planul tarifar Simple

●Aplicația Monese și serviciu de relații cu clienții accesibile în 14 limbi, incluzând limba română

●Apple Pay 

●Plăți recurente

●Posibilitatea de  blocare și deblocare a cardului din aplicația Monese

●Notificări mobile instante pentru orice tranzacție (atunci când cheltui sau primești bani)

●Extrase de cont la cerere ce pot fi ușor de exportat

●Economisire prin serviciul Pușculițele Monese

Peste 2 milioane de oameni folosesc deja serviciile Monese și există o creștere rapidă a numărului de utilizatori cu peste 100,000 de persoane în fiecare lună. Spre deosebire de mulți dintre competitori, clienții Monese folosesc serviciul drept cont bancar principal – 70% din fondurile primite reprezintă venituri salariale.

Cardurile contactless Monese folosesc un design vertical, sunt albastre și au doar logo- urile Monese și Mastercard. Fiecare plan tarifar are propriul  său design de card. Cardurile orizontale cu cifrele în relief au fost construite pentru a fi compatibile cu tehnologii de citire de card care acum nu mai sunt în uz. Astăzi, formatul orizontal nu mai deservește scopul pentru care au fost proiectate, ci, în zilele noastre, cardurile sunt folosite mai des în poziție verticală. Detaliile cardului bancar sunt acum scrise pe versoul acestuia, departe de ochii străinilor, ceea ce aduce un plus de securitate cardurilor Monese.

Contul Monese vine cu trei planuri tarifare, iar clienții au libertatea de a schimba între aceste planuri în funcție de nevoile lor.  Clienții nu sunt blocați într-un singur plan tarifar anual.

Monese Simple – ideal pentru călători sau pentru vacanțe (gratuit)

Retrageri ATM gratuite de până la 1,000 lei pe lună și alocație gratuită de cheltuieli în valută de până la 10,000 lei pe lună. Transferurile în valută sunt instante și gratuite către alte conturi Monese (taxă de 2% pentru transferurile către conturi non-Monese).

Monese Classic – ideal pentru cheltuirea și primirea de bani în străinătate (24.95 lei/lună)

Retrageri ATM gratuite de până la 4,500 lei pe lună și alocație gratuită de cheltuieli în valută de până la 45,000 lei pe lună. Transferurile în valută sunt instante și gratuite către alte conturi Monese (taxă de 0,5% pentru transferurile către conturi non-Monese). 

Monese Premium – valoare fantastică și liniște totală pentru clienții care călătoresc sau care trimit des bani în afara țării (69.95 lei/lună)

Alocație nelimitată și gratuitate la orice retragere ATM, top-up-uri, folosire în valută și transferuri FX. Totul este inclus pentru 69,95 lei pe lună.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.