fbpx

Show cu premii – Orange PrePay Show

Show cu premii – Orange PrePay Show

20 dec. 2018 Concursuri

Duminică seara m-am jucat un pic pe telefon și am câștigat 25GB :D.

Poți câștiga, la Orange PrePay Show, premii în bani în valoare de 40.000 de euro (10 premii a câte 4.000 euro fiecare) sau unul dintre cele 100 de telefoane Huawei Mate 20 Pro – Premiile se acordă prin tragere la sorţi, tragerea finală este organizată în data de 31 ianuarie 2019, iar la extragere participă automat fiecare utilizator de cartela PrePay care a câştigat minim un joc, indiferent de punctajul înregistrat. Fiecare joc câştigat reprezintă o şansă în plus la premiul în bani, astfel că un participant care a parcurs şi câştigat 12 jocuri va avea 12 şanse de câştig.

Dar nici 25GB nu sună rău, mai ales că pot juca în fiecare duminică, ceea ce înseamnă că poți acumula până la 100GB.

Ai timp să te joci cu Millidge si Doig, la PrePay Show, până pe 27 ianuarie. Jocul se desfășoară în fiecare duminică în intervalul 19:00 – 21:00 și poate fi accesat din My Orange (browser sau aplicație) folosind userul și parola contului tău. Eu am ales să joc de pe telefon, e un pic mai ușor decât de pe PC/laptop.

Jocul are 3 runde: cultura generală, îndemânare și memorie (dar eu am avut noroc și am avut două jocuri de îndemânare și unul de memorie), iar pentru fiecare joc încheiat clienții sunt recompensați cu un bonus automat de 25GB de internet. Nu m-am descurcat prea bine… dar o să încerc din nou duminica viitoare.

La jocurile PrePay Show îşi pot încerca îndemânarea şi posesorii de abonamente Orange, însă doar clienţii PrePay pot câştiga premiile puse în joc. Mai multe detalii aici.

Voi ce scor ați obținut?

Atenție! Bonusurile de internet pot fi folosite doar împreună cu o opţiune de minim 5 euro credit activă şi sunt valabile 100 de zile de la alocare.

Baftă!

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.