fbpx

Shuffle Cats – un nou super joc mobil de la King

Shuffle Cats – un nou super joc mobil de la King

18 dec. 2016 Jocuri

Shuffle Cats este primul joc multiplayer dezvoltat de King Digital Entertainment. Jocul, o adaptare a clasicului Rummy, în varianta cu cărți de joc, poartă utilizatorii în fascinanta lume a anilor ’20, în care o serie de pisici năzdrăvane se cațără pe acoperișuri pentru o rundă de jocuri ilegale.

King a lansat Shuffle Cats - Visual (3)

Interesant este că Shuffle Cats a beneficiat și de implicarea echipei românești – King Bucharest.

Ne bucurăm că putem fi parte din proiectele îndrăznețe lansate de King, iar Shuffle Cats nu este nici el excepție. Pentru acest proiect, un om din echipa King Bucharest a fost permanent parte din echipa de testare a jocului, iar alți 14 au participat, bilunar, la testarea acestuia.”, a declarant Horia Bugner, QA Director, King Bucharest.

King Digital Entertainment este unul dintre liderii segmentului de jocuri destinate platformelor mobile. Sigur ați auzit de Candy Crush, nu? King oferă peste 200 de jocuri în peste 200 de țări atât prin intermediul platformelor king.com și royalgames.com, cât și prin platforma socială Facebook împreună cu cele mobile precum Apple App Store, Google Play Store și Amazon Appstore.

King a lansat Shuffle Cats - Visual (2)

În Shuffle Cats, utilizatorii trebuie să organizeze cărțile de joc în mai multe perechi sau suite, bazându-se pe regulile clasicului joc rummy. Pe lângă rundele de joc disputate împotriva altor utilizatori de pe întreaga planetă, aceștia se vor întâlni și cu tot felul de provocări simpatice în Walter’s Workshop. Pentru fiecare rundă câștigată, utilizatorii vor fi recompensați cu in-game rewards sub forma unor gems, pe care mai apoi le pot folosi pentru a accesa oricare dintre cele opt Card Clubs. Pe lângă gems, recompensele pot fi in-game money sau Lucky Charms, făurite de Walter în atelierul său – bonusuri care adaugă o extra provocare. De exemplu, fulgerul va reduce scorul oponentului cu un punct. Un alt Lucky Charm dă opțiunea de a îngheța cărțile rivalului pentru câteva mâini.

Shuffle Cats este disponibil gratuit pe Google Play și în Apple App Store.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.