fbpx

SIERRA lansează KING’S QUEST – Chapter 3: Once Upon a Climb pe 26 aprilie

SIERRA lansează KING’S QUEST – Chapter 3: Once Upon a Climb pe 26 aprilie

17 mart. 2016 Jocuri

Sierra a anunțat că următorul capitol din King’s Quest, intitulat Once Upon a Climb, va fi disponibil pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 și PC via Steam pe data de 26 aprilie.

2006X1-KQCh3_Logo

King’s Quest – Chapter 3: Once Upon a Climb va fi o aventură romantică, dar cu accente comice și o va avea în prim plan pe soția regelui Graham și bunica lui Gwendolyn, regina Valanice. Fanii își vor aminti probabil cum a reușit Graham să-și salveze viitoarea mireasă din turnul vrăjitoarei Hagatha, însă adevărul din spatele poveștii este mult mai complicat.

GrahamsGame 2016-03-10 20-54-15-78

Dezvoltat de The Odd Gentleman, noul King’s Quest revine în același spirit, cu sarea și piperul care au caracterizat franciza cu peste 30 de ani în urmă. Jocul prezintă cronicile familiei regale Kingdom of Daventry, numeroasele aventuri pe care familia le-a avut în decursul anilor dar și tărâmurile fantastice pe care le-au descoperit. Bătrânul rege Graham se apleacă asupra aventurilor sale de pe vremea când era tânăr și își deapănă amintirile unei foarte curioase Gwendolyn pe parcursul a 5 capitole pline de povești incredibile.

GrahamsGame 2016-03-10 20-56-50-09

 

Majoritatea questurilor sunt rezolvate cu ajutorul obiectelor întâlnite pe drum și salvate în inventory, sloganul acestui joc chiar fiind “Take anything that isn’t nailed down”.

King’s Quest: The Complete Collection (pachet ce conține toate cele 5 capitole plus un epilog bonus) și King’s Quest Season Pass (pachet ce conține capitolele 2-5) sunt acum disponibile prin intermediul PlayStation Store, Xbox Games Store și Steam. De asemenea, King’s Quest – Chapter 1: A Knight to Remember și King’s Quest – Chapter 2: Rubble Without a Cause sunt disponibile pentru a fi achiziționate și separat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.