fbpx

Nou sistem audio Sony pentru mașină – XAV-AX100

Nou sistem audio Sony pentru mașină – XAV-AX100

10 sept. 2016 Lansari

Receptorul audio auto Sony XAV-AX100 este proiectat pentru călătorii lungi cu mașina și dispune de cel mai nou sistem de conectivitate smartphone cu o interfață touchscreen îmbunătățită, capabilitate de a reda o varietate de fișiere media și de a obține informații actualizate din mers.

6_Navigation_with_Apple_CarPlay-Large

Sunetul de mare putere al XAV-AX100 și tehnologia EXTRA BASS vor transforma mașina într-un sistem audio complex, oferind în același timp siguranță și confort la volan, datorită funcțiilor de control rotativ al volumului și comandă vocală.

Conectarea telefonului la mașină e mai facilă ca niciodată datorită opțiunii Apple CarPlay. Sistemul CarPlay permite utilizarea telefonului într-un mod sigur și inteligent, fiind în același timp concentrat la drum, permițând accesarea aplicațiilor precum Apple Music, hărți, efectuarea apelurilor și trimiterea de mesaje prin intermediul ecranului tactil sau vocal cu ajutorul lui Siri.

Android Auto extinde platforma Android în mașină, fiind special proiectat pentru șofat. Cu o interfață simplă și intuitivă și funcții noi vocale, este conceput pentru a minimiza distragerea atenției șoferului, pentru ca acesta să rămână concentrat la drum.

Sound_Meets_Safety-Large

Păstrând aspectul și design-ul unui smartphone, ecranul tactil al XAV-AX100 este distinct și accesibil, creând o interfață simplă și sigură. Acționarea tactilă facilă și vizibilitatea îmbunătățită ajută, de asemenea, în timpul șofatului pe timp de noapte sau în condiții de soare strălucitor.

Sistemul audio pentru mașină XAV-AX100 oferă un sunet de mare putere. Dotat cu un amplificator Dynamic Reality 2 cu putere de ieșire de 55 Wați x 4 și tehnologie EXTRA BASS, sistemul audio acoperă zgomotul motorului și reproduce sunetul cu claritate la orice nivel al volumului, cu un bass profund. Egalizatorul grafic cu 10 benzi oferă o varietate ridicată de sunete, care completează perfect sistemul EXTRA BASS™, pentru a oferi o călătorie plăcută. Conectivitatea cu ieșirea 3-pre permite extinderea sistemului pentru a conecta amplificatoarele externe cu o gamă largă de conexiuni pentru difuzoare, permițându-le audiofililor să-și construiască propriul sistem personalizat.

8_Clear_Responsive_Touch_Screen-Large

Dynamic Stage Organizer (DSO) utilizează o tehnologie unică Sony, care completează caracteristicile sistemului XAV-AX100 și creează boxe virtuale pentru a oferi o experiență de înaltă calitate a sunetului pe durata călătoriei. În același timp, elimină disconfortul creat de boxele montate pe portierele din față care redau un sunet neclar.

XAV-AX100 va fi disponibil în Europa începând din luna decembrie.

10_Rear_View_Camera_Ready-Large

Specificații:

Caracteristici Display Dimensiune ecran (Inch) 6.4
Panou tactil Da
Sunet Putere de ieșire 55W
EXTRA BASS Da (Off/1/2)
Egalizator grafic Egalizator grafic cu 10 benzi
DSO Da
Extensibilitate Ieșire preamplificator față 3Pre Out
Ieșire preamplificator spate Da
Ieșire preamplificator subwoofer Da
Intrare AUX (Stereo Mini-Jack) Nu
Intrare AUX/Video (RCA) Nu
Intrare cameră video vedere în spate Da
Ieșire video Nu
USB Da (Spate x1)
Bluetooth® Da
NFC (conexiune printr-o atingere) Nu
Extindere conector Da
Conexiune cu smartphone-ul Apple CarPlay Da
Android Auto Da
Comandă vocală (funcție smartphone) Da
Selecție a culorii de fundal Da
Fundal personalizat Da
Actualizare firmware Da
Diagonală ecran (inch) 6.4 inch
Rezoluție (DOT) 800 × 480
Regulator al intensității luminoase Da
Mod regulator al intensității luminoase Auto/Manual
Mai multe limbi Meniu engleză/spaniolă/franceză/germană/italiană/olandeză/rusă/portugheză/thailandeză/chineză simplificată/chineză tradițională/coreeană

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.