fbpx

Sisteme Custom pentru toate gusturile – ITD Custom Works

Sisteme Custom pentru toate gusturile – ITD Custom Works

29 mart. 2019 Altele

Mereu mi-am dorit un sistem performant și atrăgător. Am reușit să-mi fac un sistem performant, dar nu pot spune că arată bine. E simplu, fără luminițe și nici măcar carcasă transparentă nu are 🙁

Am vrut să-l fac eu ca să fiu sigură PC-ul ca să mă asigur că toate componentele sunt cele mai bune din gama lor (acum 3 ani), am vrut să am libertatea de a adăuga 3 SSD-uri și un Hard + 64RAM. Nu am găsit un sistem deja făcut care să-mi satisfacă cerințele, nici acum nu cred că aș putea să găsesc – cel puțin nu credeam asta până să văd sistemele de la ITD Custom Works.

Gama ITD Custom Works are, în acest moment, 4 configurații – numai una și una – personalizabile. De la carcase mini-ITX (David Prime), microATX (Athena), Tower (Pegasus) și până la carcase Full Tower ATX (Poseidon). Perfecte pentru userii hardcore, dar mai ales pentru gameri.

Toate sistemele ITD Custom Works sunt personalizabile, unice și în serie limitată.

Fiecare sistem prezintă elemente specifice de personalizare. Astfel, ITD Custom Works oferă geamuri personalizabile la dorința utilizatorului (vopsire/decupare/iluminare) ceea ce face ca fiecare sistem să devină special, să fie “doar al tău”. Mai mult, configuraţia sistemelor este una orientativă, utilizatorul având şi opţiunea de a adăuga sau de a înlocui anumite componenete, fiind ajutat şi de specialiştii ITD. Piesa definitorie a acestor sisteme o reprezintă plăcuța cu Serial Number, sub forma logo-ului ITD CW, ce îi atestă unicitatea și ediția limitată.

Detalii pe scurt despre cele 4 sisteme ITD Custom Works:

Să rețineți că puteți cere schimbarea componentelor, totul este personalizabil.

David Prime – cel mai puternic sistem Mini ITX de pe piață

Modelul David Prime este livrat în carcasa mini ITX Raijintek Ophion EVO. Disponibil la un preț de achiziție recomandat de 9.999lei, el se bazează pe un procesor Intel Core i5-9600K răcit cu o soluție pe apă Raijintek Orcus 240, o placă video AORUS GeForce RTX 2070 8G și 16GB memorie RAM. Pentru stocare a fost aleasă combinația formată dintr-un SSD M.2 Samsung 970 Evo de 250GB și un HDD SATA Western Digital WD Blue de 1TB, în timp ce sursa de alimentare Seasonic de tip Small Form Factor din gama SFX este certificată 80 Plus Gold. Pentru un plus de control al aspectului vizual, a fost adăugat un modul Corsair Lighting Node PRO pentru iluminarea cu LED.

Athena Prime

Este soluția ideală pentru utilizatorii care vor o staţie de gaming de dimensiuni reduse/medii și cu un impact vizual puternic, într-un buget sub pragul psihologic de 10.000 Lei, dar cu un nivel de performanță ridicat. Disponibil la un preț recomandat de 9.999lei, acesta este echipat cu un procesor Intel Core i5-9600K, răcit cu o soluție de răcire pe apă Raijintek Orcus 280RBW.

El este susţinut de o placă video Gigabyte GeForce RTX 2080 GAMING OC 8G și 16GB memorie RAM. Pentru stocare, a fost aleasă combinația optimă performanță-preț-capacitate formată din SSD M.2 Samsung 970 Evo de 250GB și HDD SATA Western Digital WD Blue de 1TB.

Întregul ansamblu este montat într-o carcasă mATX Raijintek Paean M, iar pentru alimentare în siguranță deplină a fost aleasă o sursă Seasonic M12II EVO.

Poseidon

Asamblat într-o carcasă Raijintek Zofos, conceput special pentru jocuri în condiții de zgomot redus, Poseidon este o “bestie” destinată celor mai pretențioși dintre utilizatori, având un preț de achiziție recomandat de 13.999lei. Se foloseşte de un procesor AMD Ryzen 7 2700X, răcit cu un sistem de răcire pe apă Raijintek Phorcys EVO CD360 pentru o operare la performanță maximă, în condiții de temperatură optime și cu un nivel de zgomot redus.

Necesarul de putere grafică, căutat de către pasionații de jocuri, este satisfăcut de placa video AORUS GeForce RTX 2080 8G, în timp ce profesioniștii își pot desfășura activitatea în voie mulțumită celor 32GB memorie RAM. Totodată, SSD-urile Samsung 970 Evo și 860 QVO de 1TB asigură deopotrivă un spațiu de stocare generos și un nivel de performanță ridicat, în timp ce sursa de alimentare Seasonic certificată 80 Plus Platinum se remarcă prin eficiența energetică deosebită.

 

Pegasus – campionul raportului preț/performanță

Mulțumită prețului de achiziție recomandat de 5.499lei, cel de-al patrulea sistem din gama ITD Custom Works – Pegasus – se adresează celor ce caută un raport cât mai bun preț/performanță. Cu ajutorul procesorului AMD RYZEN 5 2600 și a plăcii video Gigabyte GeForce RTX 2060 GAMING OC PRO 6G, Pegasus dispune de suficientă putere de procesare pentru a satisface un număr ridicat de utilizatori, totodată ținând și bugetul sub control. Configurația mai include 16GB memorie RAM, un SSD Samsung SSD 860 QVO de 1TB și sursă de alimentare Seasonic S12II. Ținând și de această dată cont de importanța aspectului vizual, carcasa aleasă este SilentiumPC Armis AR5X TG RGB.

Toate sistemele beneficiază de garanție și chiar și de mentenanță pentru sistemele de răcire cu apă. În plus, fiecare sistem ITD Custom Work este pretestat și vine și cu un buletin de teste ce reflectă performanțele și evidențiază comportamentul sistemelor în diverse scenarii de utilizare (temperaturi maxime de funcționare sub încărcare maximă, stabilitate, etc).

Să vă mai zic că vine și cu o cutie de lemn foarte tare? Cutia mi se pare genială!

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.