fbpx

Skylanders SuperChargers se lansează pe 25 septembrie în Europa

Skylanders SuperChargers se lansează pe 25 septembrie în Europa

8 iun. 2015 Jocuri

Odată cu lansarea Skylanders SuperChargers pe 25 septembrie 2015, copiii pot utiliza noi vehicule în joc, folosindu-se de ele în luptă, pentru curse su mașini, curse subacvatice sau chiar bătălii aeriene.

Skylanders SuperChargers Key Art

Dezvoltat de Vicarious Visions, Skylanders SuperChargers oferă un nou tip de gameplay, cu o grămadă de activități, de la lupte, puzzle-uri și mini jocuri până la aventuri prin ținuturi pline de surprize.

Am creat categoria jucăriilor care prind viață și am continuat să inovăm și să aducem noutăți cu fiecare joc lansat. Mai întâi am adus eroii la viață și acum a venit rândul mașinuțelor pe care aceștia le folosesc în Skylanders SuperChargers” a afirmat Eric Hirshberg, CEO Activision Publishing. ”Ne place să dezvoltăm aceste jocuri pentru că de fiecare dată când o facem ne uităm la copilul din noi. Ce copil nu și-a imaginat mașinuțe extraordinare, cu puteri nemaiîntâlnite, și aventurile pe care le-ar putea avea împreună cu ele? Skylanders SuperChargers îți transformă visurile în realitate.

Skylanders SuperChargers_Dive Bomber 2

Skylanders SuperChargers vine cu o serie de eroi complet noi, numiți SuperChargers, cu mișcări noi, o serie de atacuri puternice și arme noi. Acești SuperChargers au abilități noi care îi vor ajuta pe Portal Masters să lupte împotriva lui Kaos. În total, 20 de SuperChargers și 20 de vehicule se vor putea achiziționa pentru noul joc Skylanders.

Skylanders SuperChargers_Sky Slicer and Stealth Elf 2

Jucătorii vor putea aduce modificări vehiculelor sau le vor putea echipa cu arme din ce în ce mai puternice. Pentru cea mai bună experiență, jucătorii pot combina un erou SuperCharger cu un vehicul anume pentru a crea o combinație SuperCharged, deblocând astfel o nouă modificare ce îmbunătățește major performanța celor doi. Nu numai că poți folosi un vehicul în joc, dar multe vin cu părți mobile pentru ca cei mici să le poată folosi pe post de jucării și când nu se joacă Skylanders. De asemenea, Skylanders SuperChargers include suport pentru cele peste 300 de jucării Skylanders lansate până în prezent, astfel încât toți acești eroi pot pilota noile vehicule pe pământ, pe apă sau prin aer.

Skylanders SuperChargers_Spitfire 1

Povestea din noul joc Skylanders se axează pe eforturile lui Kaos de a controla Skylands. În încercarea lui de a-i elimina pe Skylanders, Kaos dezlănțuie cea mai sinistră armă construită vreodată – Doomstation of Ultimate Doomstruction – capabilă să consume cerul. Din fericire, Master Eon a observat la timp avertismentele și a alcătuit o echipă de eroi Skylanders capabili să piloteze o flotă de vehicule ce se deplasează pe pământ, pe apă și prin aer și care îi pot ajuta să îl oprească pe Kaos.

SSC_Keyshot_HotStreak_FIN_HiRes

Skylanders SuperChargers va fi disponibil pentru Xbox 360 și Xbox One, PlayStation 3 și PlayStation 4 și Wii U, în timp ce o aventură separată se va lansa pe Wii și 3DS. Adițional, experiența completă Skylanders SuperChargers va fi disponibilă și pe iPad. Și să nu uităm de jucăriile Skylanders SuperChargers.

SSC_Generic_SP_Contents_FINAL_HiRes

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.