fbpx

Allview a lansat multe device-uri Smart Home

Allview a lansat multe device-uri Smart Home

10 dec. 2016 SmartHome

Allview a lansat Siebo Smart Home –  un sistem smart home care include un număr impresionant de senzori, o oglindă inteligentă și o cameră cu rol de unitate centrală denumită Siebo SmartCam. Senzorii pot fi controlați de pe smartphone sau tabletă prin intermediul aplicației Android dezvoltate de Allview. Aplicația aferentă pentru sistemul de operare iOS va fi disponibilă în curând.

Siebo Smart Home by Allview

Am fost zilele trecute la lansare și am rămas impresionată de număr mare de device-uri ce îți pot transforma casa în una inteligentă. Device-uri precum: oglinzi inteligente (una chiar rezistentă la umezeală – pefectă pentru baie), SmartCam, cântar inteligent ce se conectează la SmartMirror, senzor apă, tester piele, priză inteligentă, alarmă, bec inteligent, sistem inteligent de tras draperiile, variator de lumină, senzor gaz, termostat, dispozitive care controlează lumina artificială și naturală, umiditatea etc.

IMG_2213

Cel mai intereesant device lansat în gama Siebo Smart Home by Allview este oglinda inteligentă. Rezistentă la contactul cu apa, oglinda recunoaște atingerile în 10 puncte de presiune, se conectează la mediul online prin WiFi și comunică prin Bluetooth cu alte gadget-uri. Oglinda poate servi drept panou de comandă pentru smart home, dar este în același timp și un indicator pentru sănătate. Oglinda se conectează la cântarul inteligent și afișează fiecărui utilizator un istoric cu oscilațiile sale de greutate. De asemenea, indică valorile înregistrate de senzorul care măsoară hidratarea pielii și face recomandări pentru fiecare situație în parte.

Siebo Smart Mirror

Siebo Smart Home by Allview folosește pentru comunicarea wireless a dispozitivelor inteligente cel mai sigur limbaj recunoscut pentru Internet of Things (IoT): ZigBee, tehnologia care oferă un nivel de protecție a datelor asemănător celui din domeniul bancar. În rest, device-uri utilizează securitatea oferită de rețeaua ta WiFi.

Printre elementele de noutate este caracterul autonom al Siebo Smart Home: nu este nevoie de abonament, poți controla sistemul de pe orice smartphone sau tabletă.

Prețul de pornire pentru un sistem Siebo Smart Home este de 799 de lei și poate ajunge până la 6.000 de lei, în funcție de complexitate și de numărul de senzori. Pentru început, dispozitivele  Siebo Smart Home by Allview vor putea fi achizitionate pe site-ul allview.ro, iar începând de anul viitor prin retailerii Altex, MediaGalaxy și eMAG.

Într-o primă etapă compania va comercializa numai o parte din senzori, în diferite configurații de pachete. Printre dispozitivele inteligente care vor fi comercializate în primă fază se numără senzorii de gaz și de fum, senzorul multifuncțional care detectează mișcarea, temperatura, umiditatea și luminozitatea din încăpere și senzorul IR care controlează aparatele cu telecomandă din casă. Toate dispozitivele inteligente sunt ușor de instalat și nu necesită asistență specializată.

IMG_2203

Gazda tuturor senzorilor este Siebo SmartCam, dispozitivul care îmbină rolul de unitate centrală a casei inteligente, cu funcția de monitorizare a spațiului în care e instalată.

Cu ajutorul aplicației Siebo Home, descărcată din Magazinul GooglePlay, utilizatorul poate controla ușor toate device-urile casei inteligente. Soluția permite un număr impresionant de scene prin care acțiunile pot fi automatizate, folosind principiul ”if/then”.

Sistemul Siebo Smart Home by Allview va fi dezvoltat în anul care urmează cu un număr impresionant de senzori și dispozitive inteligente, atât pentru casă cât și pentru birou.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.