fbpx

Smartphone-uri noi de la Huawei – P10 și P10 Plus

Smartphone-uri noi de la Huawei – P10 și P10 Plus

27 feb. 2017 Lansari

Odată cu lansarea Huawei P10 cu Leica Dual-Camera 2.0 și a Huawei P10 Plus cu Leica Dual-Camera 2.0 Pro Edition, care integrează atât sisteme dual-camera (RGB și Monocrom), cât și camere frontale Leica, consumatorii pot realiza fotografii superbe de tip portret. Cu un senzor RGB de 12 MP, un senzor monocrom de 20 MP și algoritmi de îmbinare îmbunătățiți, noile modele Huawei din seria P oferă funcții foto avansate din punct de vedere tehnic și artistic.

HUAWEI P10 Group Shot

Pentru a ajuta utilizatorii să personalizeze fotografiile surprinse, funcțiile pentru fotografia de tip portret, integrate în noile modele Huawei includ o tehnologie 3D de detectare a feței, care folosește 190 de repere de identificare detaliate, ce permit o recunoaștere mai precisă a trăsăturilor feței. Identificarea facială reprezintă elementul de bază al iluminării dinamice și al îmbunătățirii portretelor.

Cu ajutorul unui algoritm nou pentru stabilirea profunzimii de câmp, efectul bokeh crează culori mai clare, mai detaliate și mai vii, în timp ce fundalul imaginilor rămâne neclar sau out-of-focus. Efectul de bokeh este disponibil pentru modurile RGB și monocrom, iar focalizarea poate fi schimbată după ce imaginea a fost surprinsă.

Camera frontală Leica include o apertură F/1.9 și un senzor complet nou care captează mai multă lumină. Funcțiile pentru portrete sunt de asemenea disponibile în cazul camerei frontale de 8MP pentru selfie-uri excepționale. Mai mult, Huawei P10 si Huawei P10 Plus detecteată automat dacă un utilizator este singur într-o fotografie de tip selfie sau împreună cu mai multe persoane. În cazul în care apar mai multe persoane, trece la modul wide-angle.

Huawei P10 Plus integrează sistemul Leica Dual-Camera 2.0 Pro Edition, care include noi lentile Leica SUMMILUX-H cu o apertură  F/1.8. Aceste lentile versatile captează close-up-uri clare, instanee în mișcare și mai multă lumină în condiții de iluminare scăzută.

Dezvoltat în colaborare cu GoPro, Huawei P10 si Huawei P10 Plua integrează opțiunea Highlights, un tool online de editare care crează clipuri video dinamice, din imaginile și conținutul video al utilizatorilor, cu efecte de tranziție și coloane sonore.

Huawei P10 și P10 Plus sunt de asemenea disponibile într-o selecție de culori unice, ca urmare a primului parteneriat încheiat cu Institutul Pantone Color, liderul global în materie de culoare. Prin combinarea dintre expertiza în materie de tehnologie și design contemporan, pe care Huawei o deține, și reputația Institutului Pantone Color, cu privire la paletele de culori deosebite obținute, două culori noi au fost create, pentru a reflecta personalitatea consumatorului contemporan și pentru a impune noi tendințe piață dispozitivelor mobile.  Dazzling Blue și culoarea Pantone a anului 2017, Greenery, au fost create de Institutul Pantone Color și optimizate de Huawei, pentru a crea un finisaj atrăgător cu efecte de strălucire intense.

Finisajul obținut prin tehnica Hyper Diamond Cut va fi disponibil pentru variantele de culoare Dazzling Blue si Dazzling Gold. Modelele în variantele de culoare Greenery, Rose Gold, Mystic Silver, Graphite Black și Prestige Gold, vor fi disponibile cu un finisaj rafinat clasic, iar varianta de culoare Ceramic White va fi disponibilă cu un finisaj de tip high gloss.

Ilustrând design-ul reprezentativ ce caracterizează seria P, Huawei P10 este elegant și subțire, având o grosime de doar 6,98 mm, display-ul ambelor modele, de 5,1 inci respectiv 5,5 inci, sunt dotate cu protecție Corning Gorilla Glass 5, în timp ce Huawei P10 Plus dispune de un ecran 2K pentru și mai multe detalii.

Modelelor Huawei P10 și P10 Plus se adaugă senzorul de amprentă, care este acum integrat în partea din față a telefonului și ascuns sub sticla unitară. Senzorul de amprentă înlocuiește bara de navigare, ceea ce duce la vizualizarea pe ecran a unei cantități mai mari de informație.

Huawei P10 și P10 Plus integrează un puternic procesor Kirin 960 și noua interfață EMUI 5.1. Kirin 960 este cel mai performant chipset Huawei, fiind lansat recent și livrând cea mai bună performanță multicore între toate chipset-urile SoC, în timp ce GPU-ul are o îmbunătățire de 180% a performanței și o creștere de 40% a eficienței alocării resurselor.

Cu baterii de 3200, respectiv 3750 mAh, Huawei P10 și P10 Plus suportă tehnologia SuperCharge (5V / 4.5A). Tehnologia Huawei SuperCharge include mecanismul de protecție Super Safe 5, care oferă monitorizarea în timp real a tensiunii, curentului și temperaturii, pentru a permite nu doar o încărcare mai rapidă, ci și una în condiții de deplină siguranță.

Preț și disponibilitate

Smartphone-urile Huawei P10 și P10 Plus vor fi disponibile începând din luna martie în 30 țări și regiuni, urmând ca disponibilitatea pentru restul țărilor și regiunilor să fie anunțată ulterior.

HUAWEI P10 64GB + 4GB €649
HUAWEI P10 Plus 64GB + 4GB €699
HUAWEI P10 Plus 128GB + 6GB €799

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.