fbpx

Smartphone-uri recondiționate disponibile în rețeaua Carrefour

Smartphone-uri recondiționate disponibile în rețeaua Carrefour

24 ian. 2022 Altele

Start-up specializat în recondiționarea și comercializarea de smartphone-uri second hand, Recommerce Group, a încheiat un parteneriat strategic cu Carrefour România, clienții retailerului având astfel acces ușor la telefoane de calitate, disponibile la preț redus și cu o garanție de 12 luni.

Smartphone-uri recondiționate

Smartphone-urile recondiționate ale celor de la Recommerce Group pot fi găsite la vânzare atât în magazinul online Carrefour România, precum și în magazinele fizice din Băneasa, Orhideea (București), Botoșani, Brăila, Constanța, Târgu Jiu și Felicia (Iași). În aceste magazine sunt expuse în prezent șase modele de telefoane Apple și Samsung recondiționate. În primul trimestru din anul 2022, distribuția va fi extinsă și către alte magazine Carrefour din România.

Recommerce Group, este pionierul european al recondiționării și vânzărilor de smartphone-uri second hand din 2009 și lucrează cu retaileri renumiți din Europa. Înființată în anul 2009, Recommerce vinde smartphone-uri recondiționate în 20 de țări din Europa.

Compania este activă pe segmentele Business-to-Consumer și Business-to-Business și furnizează dispozitive recondiționate pentru consumatori, companii sau instituții.

În România, Recommerce vinde peste 20 de modele de smartphone-uri recondiționate, ce ajung la costuri cu până la 50% mai mici decât modelele noi. Mai mult decât atât, telefoanele din portofoliul Recommerce vin și cu o varietate de accesorii noi, ce au la rândul lor o garanție de 12 luni.

Recommerce Group Smartphone-uri recondiționate

Datorită parteneriatului cu Carrefour România, care are o puternică prezență omnicanală prin magazinele fizice cât și canalul online, dispozitivele recondiționate Recommerce devin ușor accesibile românilor.

Vincent Arnault, Director Achiziții & Supply Chain Carrefour România a declarat: „Suntem mereu bucuroși să descoperim parteneri care împărtășesc viziunea noastră, iar Recommerce vine cu o ofertă excelentă pentru clienții noștri care doresc mai multe opțiuni ecologice sau accesibile în ceea ce privește smartphone-urile.

Credem în viața continuă a produselor, prin activități de reutilizare, reciclare sau recondiționare.”.

De ce un smartphone recondiționat?

Potrivit celor de la Apple, un telefon iPhone 12 cu o capacitate de 256 GB generează 85 kg de emisii de CO2, dintre care mai mult de 70 kg sunt atribuite numai producției sale. Potrivit unui studiu efectuat de Comitetul Economic și Social European, fabricarea unui smartphone nou necesită, în medie, 44 kg de materii prime provenite din 70 de materiale, pentru un produs finit a cărui greutate depășește rar 200 de grame, în timp ce un smartphone recondiționat poate reduce amprenta de carbon cu până la 30 kg.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.