fbpx

Smartwatch sau ceas clasic?

Smartwatch sau ceas clasic?

10 iul. 2014 SmartWatch

V-am vorbit de multe ori despre smartwatch-uri – ceasuri inteligente ce fac mult mai mult decât să îți indice ora. Chiar acum sunt multe oferte bune de smartwatch-uri la eMAG.

Majoritatea smartwatch-urilor se pot conecta la smartphone-ul tău, îți pot spune temperatura de afară, te lasă să vezi direct pe ceas notificările primite pe telefon, de pe unele chiar poți răspunde la apeluri și vorbi. Unele smartwatch-uri îți măsoară bătăile inimii, altele fac poze sau chiar filmulețe, iar unele chiar îți scanează retina pentru a te lăsa să îți accesezi notificările.

bmw-smartwatch-mileage-02

Apar modele din ce în ce mai inteligente ce te atrag prin complexitatea lor și te fac să te simți ca James Bond, dar toate aceste ceasuri au o mare problemă ce până acum nu a fost rezolvată… Aspectul lor lasă mult de dorit, sunt butucănoase, grele, mari, mai toate sunt din plastic și sunt foarte sensibile la șocuri.

huawei-smartwatch-leak-1

Am testat câteva modele de smartwatch-uri și toate arătau urât din punct de vedere estetic. Eu una aș aprecia mai mult un bărbat care poartă un ceas de mână de calitate, cu un aspect frumos, un ceas care să se potrivească la o ținută office sau la una ceva mai elegantă.

HTC-Smartwatch

Ceasul de mână a fost, și va rămâne, un accesoriu ce completeză ținuta vestimentară. Un bărbat ce poartă un ceas clasic de mână este perceput ca fiind un bărbat cu stil, ce știe să aprecieze lucrurile de calitate. Iar de multe ori posesorul unui ceas clasic chiar este considerat mai înstărit și cu o poziție socială mai bună față de ceilalți.

Pe lângă smartwatch-ul purtat cu mândrie la ieșirile cu prietenii, ar trebui să cumpărați și un ceas clasic, perfect pentru ocaziile speciale sau pentru întâlnirile de afaceri.

Tissot_Tradition_G15561

Comentarii

  1. Eu prefer ceasurile clasice pentru ca cu ele ma simt mai bine, ma reprezinta. Cred ca băieților li se potrivesc mai bine SmartWatch-urile, nu zic ca fetelor nu li se potrivesc. Recunosc ca ceasurile SmartWatch devin din ce în ce mai inteligente.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.